2 aylık bebekte göz üstünde damar

tecrübeli anneler,sizin de bebişlerin gözlerinin üstü kırmızı mı? biz 3 ay olmamıza az kaldı gözlerinin üstü küçük küçük damarlar var,bazıları normal diyor bazıları böyle olmamalı diyor.Sizin bebekler de böylemi? ama yanaklarında da küşük küçük damarlar gözüküyor kırmızı,aynısı gözlerinin kapağında da var

1 Beğeni

Fotoğrafını atar mısın

1 Beğeni

Alerjik bir belirti değilse normaldir bence ama fotoğrafla görsek daha iyi yorumlayabiliriz belki

@NURAN @Cansu

3 Beğeni

yüzünü sinek ısırmıştı:expressionless::expressionless: yüzünde kızartı yok yani

1 Beğeni

Haa normal canım, damarları görünüyor sadece

1 Beğeni

Normal canim O bebeklerde oluyor Benim oğlumda da vardı

2 Beğeni

herkes bi fikir söylüyor endişeleniyorum yok normal değil fln korktum.

1 Beğeni

Korkma tatlım, normal

1 Beğeni

İnsanları boş ver canim

2 Beğeni

teşekkürler canlar :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Rica ederim canım

1 Beğeni

Öncelikle maşallah ama bana gayet normal göründü

3 Beğeni

teşekkür ederimm

@NURAN @Cansu @Mucizebebek2023 Ömerin yanaklarında küçük küçük svilce gibi birşeyler var.Telafonun aydınlığını sonuna kadar açıp bakarmısınız? Normalmi bu da?

2 Beğeni

ben friso vom veridiğm zaman oğlumun yüzü sivilcelendi sonra sade frisoya geçtim.Belki mamasındandır

1 Beğeni

@Nergiz13 nomral canım ,benimde oğlumda var.:smiling_face:

2 Beğeni

Cesurunda yüzünde sivilce çıkıyor sonra gidiyor. Galiba eşim öpdüğünde sakalı batıyor diye düşünüyorum.

Friso vom a başladık biz bugün sen friso gold a mı geçtin?

evet.Vom düşmedi İlkine.Ben yüzüne krem sürüyordum ama şimdi yapamıyorum çünki elini ağzına götürüyor hep yüzüne fln dokunuyor.Leyner çok iyiydi hemen sivilceni yok eder

2 Beğeni

Friso gold verirdim kaka edə bilmirdi indi nutrilaka keçmişik onuda 2 gündən bir verirəm onan olar yəni?