2 aylık bebekte göz üstünde damar

A mən leyneri poposuna vuruyorum pişik için.Yüzünede olurmu ki?

Canim Yüzünde Xırda Səpgi Kizariklik varsa Allergiya ola bilir

nutirlak da düşmedi İlkine , ben Friso vom 2 gün vermedim yüzünde sivilce çıkmadı hiç.Sen de bi dene istersen nutirlak verme 1 2 gün. Ama kaka yapması için Friso vom öneriyor doktorlar

olur dedi bana vuruyorum ben de

Düzdü bezen Yeməkdən Allergiya verə bilir uşağ Amma Ki Bende oğlumda qəbizlik çok olduğu için Firos vom.verirdim Benim Oğlumda allergik çocukdu benim Oğluma dusuyordu Cokda memnundum o Yeməkdən amma kilo aldirmoyor bebeye

@Nergiz13 yüzüne vurmana gerek yok,kendiliğinden gidiyor. Biz bişey yapmamıştık gitmişti.

Biz nutrilak verdik gaz yaptı. Humana verdik kaka yapamadı. Bugün friso vom a geçtik. Bakalım.

ben de onları denemiştim friso vom kaka yapması için yazdı en son o da sivilce çkarttırdi

Neresinde çıktı sivilce Yüzünde mi çıktı? Yüzünde çıktı diye yemekden olduğu ne malum. Cesurdada çıkıyor arada kendiliğinden gidiyor. Doktora götürdünmü,belki gemaglavinin yoxlatdır deyecek.

yanajlarında alergiya kimi

O zaman Yeməkdən Allergiya verib Amma Benimde oğlum allergik Bebekdi Doktur onu onermisdi bize allergiya vermiyordu belki başqa şeydən veriyor Allergiya

friso vom 2gün vermedim sivilce çkmadı sonra verdim yine sivilce arttı doktoruna söyledim friso sadesine geçtik. doğduğundan beri yüzü ter temizdi sivilce olmadı mamasını değiştim yüzü şimdi ter temiz

Hm demek mama düşmemiş ona.

friso vom müalicəvidi kökəlmir onda uşağ. Mənə əlavə yemək də yazmışdı onun yanında həm vom həm friso sade verirdim. sən vom verirsən təkcə?

Evet sadece vom veriyorum kaka rahat yapsın diye.

çok katı o hem de biberonu zorla ykardm

Evet Müalicəvi En çok Qəbizlik Olan Usaglara yazılar

Ben duz 1 yaşına Kimi verdim Oğlumda

Eylül’de de vardı ilk zamanlar. Sonradan geçti canım. Doktor cildi hassas demişti

@Nergiz13 @FidanUğur bence normal kızlar