2.5 aylık gebeyim kalp atışı durmuş 😢

Dün kalp atışını duyamamıştık bugün özele gittim 4 gündür karnımda ölmüş. Hikayemiz yarım kaldı :cry: Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Hoşçakalın.

:disappointed_relieved::disappointed_relieved: geçmiş olsun üzüldüm. İnşallah yine olur, yeni hikayeler başlar…

Tşk ederim. İnşallah :cry:

İlk gebelik miydi?

Evet 4 aylık ewliyim

Son zamanlarda ilk gebeliklerin düşükle sonuçlanması oranı baya arttı. O yüzden üzülme, sonrakş eminim daha iyi olacak

1 Beğeni

Orasi oylede benim ikinci gebelik bendede dusuk riski var ilkte hic yoktu zamanmi degisti insanin kimyasimi degisti niye boyle oluyor​:expressionless:

Basin sagolsun canim ilk duymusmuydunuz kalp atisini peki neden olmus sebep ne dusukmu oldu simdi kurtajmi yapacak​:expressionless: uzuldum

Çok üzüldüm :pleading_face:

Rabb’im tekrardan bu sevinci yaşatsın inşallah, Allah sabırların en güzelini versin :heart:

Kürtaj tehlikeli diyorlar. Kanamam falan yok. Ne yapsam kanamam başlar. Kendiliğinden düşmesini istiyorum

1 Beğeni

Çok sağol allah razı olsun :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Kürtaja neden tehlikeli diyorlar, doktorunuz ne dedi ?

2 hafta öncesinde duymuştum. Neden oldu bilmiyorum hiç

1 Beğeni

Doktor kürtaj almamız gerekiyor dedi. Ama çewremdekiler de diyor kürtajdan sonra tekrar gebe kalmak çok zormuş

2 Beğeni

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Biraz zaman alıyor gebe kalmak evet ama her ikisinde de başınızdan bir düşük olayı geçmiş oluyor. Vücudun kendini yeni bir bebeğe hazırlaması zaman aldığı için oluyor. Kendiniz beklerseniz bebek sizi zehirleyebilir. Bence doktorunuzu dinleyin

Bu hurafelere inanma asıl kürtaja girmezsen içinde enfeksiyon oluşur ve hamile kalamazsın

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face::smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

1 Beğeni

Kafam çok karışık. Sağlıklı düşünemiyorum artık. Düşünceleriniz içinde çok tşk ederim

1 Beğeni

Rica ederiz ama bence çevreyi dinlemeyin

1 Beğeni

Haklısınız doktoru dinlesem daha iyi olacak bence

1 Beğeni