Allah dayanma gücü versin yakın zamanda rahim de atmak için kanayacaktır benim de başıma geldiği için acınızı çok iyi biliyorum
Merhaba @Gül3 hoşgeldiniz ![]()
Hoşbuldunmm ![]()
Nezaman basliyor kanama ortalama
Çok üzgünüm canım Rabbim yardımcın olsun başın sağolsun Rabbim tekrardan tez zamanda sevinçli sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah Ayrıca şu etrafı dinlemeyin Dr daha iyi bilemezler ne alakasi var kürtaj sonrası gebelik olmaz diye saçma sapan laflar söyleyip insanı stres ediyorlar
Çok gecmis olsun aynis izin gibi görümcemde yasadi bu durumu 9 haftalikken 2 gebeligi de kalp atışı durarak sonlandı. Kürtaj yapıldı hemen hamile kaldı vakum ile alıyorlarmış hamile kalmasina engel olmadi ama 2. Düşük sonrasi detayli kan testi verdi ve kan pıhtılaşması oldugunu bebeklerin bu nedenle öldüğünü öğrendi. 2. Yi beklemeden sizde test yaptıysanız iyi olur. Şuan göbeğinden iğne oluyor kan pıhtılaşması için. Çok geçmis olsun
Başınız sagolsun. Rabbim sabır versin. Ben 2 kez kürtaj oldum. Oncesinde kürtajın sizin bahsettiğiniz gibi sonraki bebeklerin tutunmasını engellediğini duymustum. Hatta Dr a sordum. Artık eskisi gibi yapılmadığını vakumlama ile alındığını söyledi . Son kurtajimdan bir ay sonra hamile kaldım ve bebişim çok şükür 31 haftalık oldu. Hiç korkmayın doktorunuza güvenin.
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatsın gebeliginizi ve sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah![]()
Rabbim sabır versin yüzünüzü tekrar güldürsün