17 haftalik kimler

Bugun 17 haftalik olduk fakat bebek hareketini hissedenler varmi arsnizda cumartesi dok. Gitcez zaten bosunami evham yapiyorum ikinci gebeligim

@bursa-anneleri

16+3üm bende dünden beri uzandığımda hissediyorum yavaştan

Ara ara nadir oluyor belki gunde birkez buda normal heralde yada yediklerimdenmi ilaclardanmi kaynaklaniyor uyutuyormu icerde cocugu​:rofl::rofl: vitamine basladigindan beri duruldu biraz

Sabah dustum merdivenden ayagim kaydi :rofl:birde allahtan belimi vurmadim kalcami vurdum

Aman dikkat edin, daha çok erken aslında hissetmek için, dün hastanede doktor bakarken durup durup sol ayağınla tekme atıyordu bizim ufaklık ama ben hissetmiyordum

1 Beğeni

Ediyorum sagol canim cunartesi gitcem hastaneye

Aynen benimde ayni bu hafta yok neden acaba :expressionless: ilk benimde gec oldu hareketleri ikincide erken baslayip durulunca merak ettim @Ebru88 @NURAN

Bilmemki ya tetanoz asisi olacakmisin

Benimde agustos 14 dogum ama sezeryan olcak temmuz yada agustos biri istiyorum

1 Beğeni

Ayniyiz hemen hemen bu ilaclara basladigimdan beri hareketleri yavasladi cocugun ufakta olsa hissediyordum ben :rofl::rofl: bu multivitamin demir ilaclari icerde uyutuyormu cocugu acep

Daha küçük. 24. haftadan sonra net şekilde hissedilir :blush:

2 Beğeni

@NURAN ikinci gebelikya nebilim daha erken olur sandim​:expressionless::roll_eyes:

1 Beğeni

Kiyafetler aldinmi :rofl: besik veya cinsiyeti ogrenebildinmi canim erkek demisti bana yuzde seksen ama son iki gittim gostermiyor sirtini donuyor bacaklari kapatiyor

Aboook @Ebru88 masallah almissi. Herseyi kiz bissy kalmamis sagma makinasini ne aldin resim atabilcenmi

Elektirikli demi canim markasi neydi

Tm canim bende alcam ilk gebeligimde almadim 11 sene once iste bukadar bilinmiyordu hic birsey internet yok neyse tek goysumde vardi sut digerinde yoktu olan goysumdekide oglan sarilik olunca kacti gitti :expressionless: bunda yapmiycam iyice ugrascam gece gundur

Duydum bunuda buradan alip kullanan memnun olan cok insan duydum arastirdimda birtane daha vardi ama o daha pahaliydi tek tek satiliyor oda cok iyiymis

Aynen canim insallah birde nasip isi eskiden hic yoktu boyle seyler analarimiz nasil emzirmis :rofl: ama ugrasalim bukez cinsiyeti ogrenirsen yaz ben cumartesi gitcem bakim insallah gosterir​:rose::sweat_smile:

Amin insallah hadi grz​:rose::heart: