17 haftalik kimler

Biz de bugün 17+5 olduk cinsiyet erkek bebeği hiç bir şekilde hissetmiyorum ama son 2 haftadır yemek tatlı VS yediğimde bebeğin midemin üstüne geldiğini düşünüyorum çünkü bir şeyler yedikten sonra yaklaşık Bi 15 dk kadar midemin üst kısmı büyüyor ve taş gibi oluyor midemin üstüne geldiğini düşünüyorum

1 Beğeni

Olabilir canim bende 17+2 insallah zamanla hissederiz bende tek benim sandim hissetmeyen​:expressionless::roll_eyes::sweat_smile:

Aynen benimde önceden biraz daha belirgindi şimdi hafif hafif 17 haftalığım oğluşumuz geliyor Allahın izniyle sizin cinsiyet belli mi

1 Beğeni

Yuzde seksen erkek demisti son iki gidisimdede gostermiyor cocuk sirtini donuyor​:sweat_smile::sweat_smile: cumartesi gitcem insallah ogrenirim

Ağustosta herkesin oğlan mı benimde aynı haftadayız oğlan sağlıkla gelsin bebişlerimiz ben hafiften bazen hissediyorum ama net değil

1 Beğeni

Bu sene oglan senesi diyolar duydum benim ilk cocukta erkek :rofl: bakalim saglikli olsunlarda

Bende o haftalarda anlamıştım karnımdaki kıpırtının bebişimin olduğunu :grin:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl:aynn var gibide yok gibide

17+6 yiz simdi burayi okurken pıt pıt haraketler hissettim​:blush:

İç karnın genişliğiyle alakalı bir durum bence

Genis olursa dahami zor duyariz hateketini @NURAN

17+3 ama daha net hissetmıyorum genelde ilk gebelkler cok hissedilmezmiş ama ikinciler 17 18 de hatta 15 de bile hissedilirmiş

1 Beğeni

Zor duymak değil, geç hissedersiniz yani

1 Beğeni