17 haftalık Gebelikte bel ağrısı

Gebelikte bel ağrısı aşırı bir bel ağrısı çekiyorum magnezyum kullanmama rağmen hâlâ faydası olmuyor… yürüyemiyorum resmen kuyruk sokumuma kadar sağ bacağıma kadar vuruyor ağrısı… bununla ilgili bir çözüm bulan varmı

Benimde öyleydi yataktan sağa sola dönerken oturup kalkarken cok agriyordu hafifledi ağrısı tez zamanda insallah sizinkide hafifler buarada kaç haftaliksiniz

17 haftalıktayim tşk ederim. Bebeğiniz cinsiyeti belli miydi

Bende 17. Haftayı tamamladım bugün. Bende de bel ağrıları oluyor özellikle gece yatarken dönemiyorum belimde batma oluyor ve sabahları zor kalkıyorum ağrıdan :woozy_face:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun.

1 Beğeni

Erkek bebek olunca bel ağrıları çok oluyo bn de bu durumdaym geçmiş olsun yapıcak bişy yok mecbur katlancz bebişler için, :smiling_face::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cinsiyet belli mi

Erkek dedi doktor sali günü 3 lü taramam var bakalım nediycek

Canım ben 34 haftalık hamileyim.

Bel ağrım oluyor, magnezyumda kullanıyorum. Sade sodada tüketmeye çalışıyorum.

Maalesef bel ağrısının sebebi karnın büyümesi ve kemiklerin baskı altında olması . Çözümü ise olabildiğinde hareketsiz kalmamak.

2 Beğeni

Üç oğlum var hiç birinde bu şeklide bir zorluk vs hiç cekmedim… ayy inşallah kızdır diye umut ediyorum Allah’tan

Senin baya sonlara yaklasmissin rabbim kolaylık versin… benimki daha 17 hatfa çok daha başı şimdiden yürüyülemiyorum bel ve bacağıma kadar vuruyor ağrısı sonlara nasıl gelirim diye düşünüyorum vallahi :crazy_face:

1 Beğeni

Evet sonlara doğru ağırlıktan zorlaşıyo biraz süreç. Amin canım.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Yalnız değilsin :grinning:

1 Beğeni

Benim bebek kız ama çok fazla bel ağrım var

1 Beğeni

Bugün doktor söyleyecek benim için de dua eder misiniz kız bebek istiyorum :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Allah hayırlı bir kız evladı versin sana inşallah :palms_up_together::palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni

Allh sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin inşallah hep mize

1 Beğeni

Kızlar da bel agrısı pek yok die duymuştum tecrübeli kız annelerinden genellikle oğlan çocuklar da sırt ve kuyruk ağrısı oluyo mus erkek annesi olarak evet ağrısı çok :joy:

2 Beğeni

Ay inşallh rabb’im gönlüne göre versin ama dier çocuklarda yaşamadın bunda da yaşamıycaksın anlmına gelmiyo ki cnm bakalım hayrlısı olsun inşallah cinsiyet belli olunca söylersin artk​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni