17 haftalık Gebelikte bel ağrısı

Ayyy Allah’ım razı olsun :smiling_face::hugs::hugs:

1 Beğeni

Amin rabbim razı olsun :hugs::smiling_face: . Bugün gittim göstermiyor kendini yine … bakalım bu gidişle sürpriz olacak sanırım :smiling_face:

1 Beğeni

Üç erkek doğurdum hiç birinde bel ağrısı bilmedim… mide bulantısı bir sıkıntı hiç yaşamadım… bunda baya sıkıntı yaşıyorum .bu da kız olur umudu veriyor bana bilemiyorum :smiling_face::hugs:

1 Beğeni

Amin :palms_up_together:t3::hugs: herkese

1 Beğeni

Seninle umutlandim vallahi… inşallah Rabbim nasip eder :hugs::smiling_face: yalnız olmadığımi bilmek çok güzel… bu form bu konuda gerçekten çok güzelmis​:smiling_face::hugs:

1 Beğeni

:hugs::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: dualarında beni de unutma

1 Beğeni

Ayy inşallah kız olur kendini göstermiyor cimcime :smiling_face::smile:

1 Beğeni

Ayyy inşallah inşallah :heart_eyes::heart_eyes::hugs:

1 Beğeni

Merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim belimde bir ağrı var böyle sanki tutulmuş gibi kuyruk sokumum zonkluyor normal mi bu ne yapmam gerekiyor yaşayan var mı acaba ?

İs yapma kendini yorma agir kaldirma 1kilo bisi bile gebelikte agir kaldirmican ılık dusa gir uzan kisa zamanda gecer kas gevsetici krem filan surme gebelikte mecbur kalip doktor onermedikce ilacin her turlusu yasak gecmis olsun

Acile gitsem birşey yazmaz mı acaba çünkü belim çok zonkluyor, teşekkür ederim bu arada cevabınız için

Gebesin sen standart bi acile gidersen hicbisi yapmadan geri gonderirler zaten kadın dogum acile gitmen lazım ki onlarda cok ciddi bisi olmadikca agri icin ilac vermez yada yapmaz. Cunku 1-2ayda bi belinde kasiklarinda bacaklarinda agri surekli olcak gebesin icinde buyuyen bisi var vucut,organlar,kemikler ona yer acmak icin kademe kademe genisliyo sonucta ılık duşa gir uzan dinlen gececektir rica ederim buarada

17+3 hamileyim belim çok ağrıyor yakı kullanan var mı

Saglıklı kişilerde bile tehlikeli beyin cerrahları yakı tavsiye etmiyor kesinlikle varolan bir fıtık varsa patlamasına neden olabilir. Gebelikte ozellikle kesinlikle yapmayın. Bel agrısına sıcak kompress iyi geliyor, zentinyagı ile de masaj yapabilirsiniz. Bol bol dinlenin. Gecmiş olsun