2 gün boyunca kıpırtı dalgalanma gıbı seyler hıssettım bugün hiç bısey hıssetmıyorum tık yok . Acaba hissettıklerım psikolojik mıydı ? Sızler 17.haftada hıssetınız mı ?
Bende yarın on yedi olucam bişi hissetmiyorum çok nadir damar gibi bişi atıyor ama başka bişi olabilir ilk gebelij anlamiyorim
Bu haftalarda kıpırtılar hissedersin artık ben ilkinde 16 haftada hissettim bu ikinci hamileliğimde 15te hissettim şuan 17+3deyim arada bi kıpırtı oluyor az önce yine bi kıpırtı olmuştu
Benımde öyle acaba bunu çok bekledıgım için psikolojik mi dıyorum
Hergun hıssedıyor musun ?. Ben dün hissettım ama bugün hiç hıssetmedım
Yok bazen 1 gün hissetmediğim oluyor ama dün ve bu gün hissettim ama öyle sürekli bi kıbırtı yok
Bana da ilk hisstemyi kelebek gibi olur demişlerdi ilk solucan gibi bişeyler kaydı gibi oldum 18*5de net bir kez vurdu hissettim sonra 3 4 gün sonra sık hissetmeye başladım yani bazen 2 gün falan hareketsiz de oldugu oldu sonlarında. Şuan 29a giricez maşallahı var hep hissediyorum
Ne güzel insallah bende o gunlerı görürüm bi an önce
Hissediliyor o haftalarda pit pit damar atar gibi oluyor ya da gaz dolasir gibi oluyor bende sürekli eşime diyordum birsey mi lldu bugun hissetmiyorum diye bazen hissediliyor bazen hissedilmiyor , bebegin keyfi gelince hareketleniyor insallah en yakin zamanda daha net hisseddersin
Sağol canım inşallah
En güzeli bebeğin disaridan belli oldugi zamanlar… en zoruda bebeğin kaburgalara doğru bastığı zamanlar… öyle güçlü bastırıyor ki uykudan zıplayarak uyanıyorum
Tam 17 ye girdim sanki tekme attı18 deyim ama ara pıt pıt atıyor gibi
Varlığını hissettırmesı nasıl güzeldir
Ben 2 gündür hissetmıyorum
10 yaşında oğlum var… ona anlatırım arada… sen karnındayken böyle yaoardin şöyle yapardın diye… insan o günleri özler mi… vallahi ozleniyoe
Evet canım ben 17. Hafta da hissettim sabahın erken saatleri idi. Sırt üst yatmışım belim çok ağrıyordu. Tam göbeğin ortasında toplanma şeklinde hissettim ilk olarak. Hergün belirgin olmuyor hareketleri o haftalarda. 20. Haftadan sonra tam net olarak hissetmeye başladım şu an 25+5 günlüğüz
Kızlar ben 18+5 deyim. İlk hareketi emin değilim ama ağzımızda şeker dondururuz ya aynı öyle hissettim. Ara sıra bir şeyler hissediyorum ama bebek hareketi mi bilmiyorum ilk gebeliğim ne gissetmem gerektiğini de bilmiyorum açıkçası nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. Daha net hissetmek istiyorum ama ne zaman hissederim net bir şekilde. Ne hissedersem evet bu bebeğin hareketi diyebilirim
- Haftadan sonra daha net hissedersin canım
Bence hayattakı en güzel şey şükürler olsun rabbime
Ayy inşallah hissetmeyınce acaba bısey mı oldu dıyorum ahhh annelikkk