17.haftada bebek hareketlerını hisseden var mı?

Masallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım :heart::pray:t2:

1 Beğeni

Böyle bi kıpırtı damar atması gıbı bısey dalgalanma … Eğer hısaettıgım şey gerçekse böyle bıseydı :smiling_face: Benımde ilk gebelıgım o yüzden gerçekten böyle mı dıye sorguluyorum :thinking:

Muhtemelen hissetmissinzdr ilk gebeligim benimde 14. Haftada o kıpırtıyı hissettim 16. Haftada net bebek hareketlerini daha sonrasında karnımda dönmesini bile hissediyorum bence olabilir . İlk gebelikte hissedilmez diyorlar ama ya çok dikkatliyim ya da erkek diye erken hissettim bilemiyorum

1 Beğeni

Ay inşallah hissettıgım şey gerçekse muhteşem bi an :heart_eyes:

1 Beğeni

Evet kesinlikle öyle tarifsiz bir duygu daha net hissedince çok daha mutlu olacaksınz sağlıkla kucağına alırsın inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet aynı durum bende de oluyordu halen de olmuyor değil yani :face_with_hand_over_mouth: hele ilk haftalarda kontrole gidip bebeğimi görene kadar hamile olduğuma bile inanamıyordum :face_with_hand_over_mouth::joy::joy:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hugs:

1 Beğeni

İşte o damar atması dediğiniz miniğinizin udak ufak tekmeleri bende 17 de hissetmeye başladım 20 - 21 de babası hissetmeye başladı şuan 24. Hafta bildiğiniz içimde dalgalar oluşuyor ve dışarıdan da belli oluyor :blush:

1 Beğeni

Amin insalah hepımız sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerımızı :heart::pray:t2:

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah :pray:t2::nazar_amulet:

1 Beğeni

Ayyy cokkkk güzel ya :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:ben de tam olarak hissedecegım günü beklıyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Biraz zaman alıyor ama beklediğine değiyor :smiling_face_with_three_hearts: her hareketinde hemen elimde ne iş varsa bırakıyorum onunla konuşuyorum daha çok hareket ediyor. Tepkileri çook mutlu ediyor :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doktor kontrolü yakinmi

1 Beğeni

Ama.bi kere oldu o da gece uyku tutmuyordu tv izliyordum

1 Beğeni

Çok özel bi an gerçekten :heart_eyes:

1 Beğeni

Evet haftaya gıdıcem

1 Beğeni

15 haftalarda hissetmiştim şimdi 18 haftadayim baya baya hissediyorum şükür

1 Beğeni

Babamiz askerde onunla konusurken oynuyor :smiling_face_with_tear: