15 haftalik hamiş anneler kaç kilo aldiniz

Kilo duzenli tutulursa catlak az olur mu acaba diye dusunen ben ne kadar yesemde gece yataga girmeden kiloma bakiyorum 63 kilo hic kilo almadim bu nasil oluyor bilmiyom. Karnim buyuyor ama kilo ayni sizlerde mi oylesiniz .

16 haftalık 4kilo aldım

1 Beğeni

17+3 haftalık hamileyim 62 kilo hamile kaldım şu anda 69 kiloyum​:pleading_face:

1 Beğeni

15+2 bende kusmama rağmen 2.5 kilo aldım

Ah ah ne guzel olurdu ama bu seferde ben bebegim gelismiy diye stres ederdim​:crazy_face:

Acaba bebek 15 sonra mi daha da gelismeye basliyor yada anne artik bebege fln alisiyor istah artis mi oluy aklimda deli sorular.

1 Beğeni

Ikimiz ayniyiz bende 15+2haftaligim . Benim mide bulantim hafiflemisti . Bebek icerde haraketlendi ya ondan mi bilmiyom tekrardan basladi mide bulantisi. Cok fazla yemek de yiyom mide bulantisindan galiba kilo almadim.

Sen haraketlerini hissede biliyormusun ?Ben hissediyorum arada

1 Beğeni

Mide bulantiniz var mi ?

MasAllah baya beslenmis bebegin . InsAllah dediğiniz gibi olur . :blush:

1 Beğeni

Ilk gebeliğim 50 kiloyla başlayıp zar zor 15 kilo almamla birlikte 65 kiloyla doğuma girdim. Geçen sene 60 65 kilo arası dolanırken diş tedavim yüzünden verdiğim kilolari hızlı sekilde geri aldım ve 70 kiloda hamile kaldım. 17+3 kiloyum 73 kilo oldum.Aslında bu kadar fazla yemek yiyen biri değildim. Tek öğün ile idare ediyordum hamilelikte beslenme düzenim değişti. Ben de fazla almadım açıkçası. 100 -135 gr civarı şu an normal görüyorum

2 Beğeni

Bnde 70 kilo ile hamile kaldim suan 16+3 haftalığız kilom 65.7 daha verdm almak yerine versem daha iyi olacak sanki ama bebisim icin kontrollu almayı düşünüyorum :hugs:

2 Beğeni

Evet arada böyle kalp atımı gibi hissediyorum hatta bugün eşime bile tutturdum oda hissetti :grin:

2 Beğeni

Canım bende anlamadım gerçekten de düşük tehlikem devam ediyor sürekli yatıyorum. Bir de çok fazla ilaç kullanıyorum hepsi bir birine karıştı… Yoksa hâlâ tiksinti devam ediyor. Abartılı da yemiyorum :flushed: ufffff bende bilmiyorum

1 Beğeni

Ideal kilodasiniz

Ay ne guzel

Bazi ilaclar kiloya megili olabilir birde hareketin kisitli ise ondan da olabilir . Ben yedigimi eritiyom . Erimese bile su bile olsun istifar ediyom

1 Beğeni

18.haftaya kadar ne kilo aldım ne verdim. Şuan 24.haftadayım 3 kilo almışım inşallah daha fazla almam

3 Beğeni

14+4 um bende 4 kilo almisim ama ben cok yemeye basladim kusma olmadi hic ara ara bulanti oldu sadece ilk hamileligimde bukadar cabuk kilo almaya baslamamisdim :neutral_face:

2 Beğeni

Ne güzel maşallah bende almak istemiyorum boyum kısa olduğu için :face_exhaling:

1 Beğeni