Bende tam 15 haftalığım 4 kilo almışım nasıl kontrol edicem bilmiyorum zaten hamile kaldığımda 72 kiloydum
15+2 bende 13. Haftaya kadar hiç almadım kusmalarım çoktu kusmalarım azaldığı için bide kilo almaya meyilli olduğuğum için 2 kilo almışım şimdiden henüz iştahım çok açılmadı açılınca bilmiyorum inşallah aşırı kilo almam diye dua ediyorum sadece
Sizinde bulanti kusmaniz olmadimi vallahi boyle giderse cok kilo alicam diye korkuyorum ben ya
Bende 72.80 kg hamile kaldım şu an 75’im
Bizde 15 hafta olduk 400 gram almışım gerçi ben diyetisyene gidiyorum belki ondan fazla almadım bu salı gene gidicem bakalım ne kadar aldım bu sefer kesin almışımdır 2 gündür börek pasta kek yiyorum
Siz dikkat etmeye başladınız mı peki ben çok kilo almak istiyorum doktor 82-84 arası doğuma kadar max alabilirsin
Hayır canım dikkat etmedim hiç bebek için pek umursamıyorum kiloyu ama inşallah almam diye umut ediyorum
Bende umut edeceğim artık mecbur
Vitamin ilaçları kullanıyor musun?
Gercekten cok ideal bir kilo almışsınız.
Benim borek pasta yapmayi gozum kesmiy herhalde o yuzden almiyom2 ogun yemek yiyom onu da disari cikinca eritiyom. Ama meyve cok yiyom
Başta oldu ama çok kusmadim 5 6 kere şuan ara ara oluyo nadir
Evet kullanıyorum ben
Bende kaynanamla beraber çarşaf böreği yaptık 3 çeşit okadar lezzetli oldu ki çok yedim benimde meyveyle aram yok kendimi zorlayarak yiyorum anca
Borek canim cekti galiba neyse gozum keserse yapayim yarın
Nasil verdiniz âcaba
Daha 13 haftalık ancak hiç kilo almadım. Hamile kaldığım kilodan 200 gr vermişim. Kilo alımım yok.
Ilk zmnlar mide bulantim oluyordu bide direk tatli ve hamur isini kestim.suan 35+5 haftalik hamileyim 76 kiloyum.
Bende. 16 haftalikgim kilo almıyorum aksine zayifliyor
12+5 haftagim 2,5 kilo almışım öyle fazla da yemiyorum nasıl aldım şaşkınım üzülüyorum da hemen bu kadar kilo aldığım icin