15+1 haftalık gebelikte bebek aldirilir mi

15+1 haftalık gebeyim. Gebeliği sonlandırmak için geç mi acaba yardımcı olabilen var mı. Doktora ulasamadim

1 Beğeni

Saçmalama gercekten @Flz

İstesen bile yapamazsın ki,
Anne icinde hiss etdigi mucizeye zarar veremez.
Sende mucizenin annesisin
Asla zarar veremezsin arkadaşım
Aldirmak falan deme.
38 yaşimdaki mucizem o benim demiştin.
Yalniş hatirlamiyorsam.
Seni bu hayatta mutlu edecek en onemli varlik suan karnında tasidigin o minik kuşun unutma :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Böyle bir insani baba yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Malesef hevesim kalmadı gebeliği de istemiyorum. Evet mucizem benim ama sonrasında doğduğunda sorunlar yaşamasını istemiyorum yazık olacak cocuga

1 Beğeni

Filizcim sakin ol o senin parçan canım . Sakın sinirle karar verme bak O kadar isteyen var Allah nasip etmiyor . Lütfen sakin kafayla düşün

1 Beğeni

Allah isteyene bakabilene hakedene nasip etsin inşallah :pray: Bizim zor ya boşanmış aileye gelecek çocuk yada kurtulacak

Sen kendin icin dogur kendine babasini bos ver ister yaninda olur istemez yoluna gider ama cocuk buyuk doktor almicak benim dusuncem yinede iyisini sen bilirsin

1 Beğeni

10.Haftaya kadar yasal
Kendinizi neden bungun hissediyorsunuz
İsterseniz özelden de derleşebiliriz

10.hafta öncesinde aldirmayı düşünseydin seni desteklerdim. 15 haftada merdiven altı yöntemleri denemek beni çok üzer

Hamilelik başında daha bebek hareketleri de hissedilmiyor ya tam hamile modunda olmuyor insan, hareketlerini hissetsen kıyamazdın.
Hem bebeğin de sağlıklı

Hormonların etkisi ile de iki kat fazla hissediyorsun duyguları

İstersen çekindiğin yerler varsa özelden yaz

2 Beğeni

Evet çok zor olacak belki babasız ama size yaşama sevinci olur belki tutunacak dalınız olur umudunuz olur ?

2 Beğeni

Bilmiyorum onu parçalanmis aile arasına katmak beni üzüyor. Halbuki çok mutluydum bebek olacak diye ona bisiler almıştım fakat evlendigim şahıs beni dünyadan herşeyden soğuttu bebeğime kıymaya kadar düşünmeme sebep oldu. Ultrason da hareket ettiğini görmüştüm ellerini bacaklarını bu kez düşününce kıyamıyorum . Bu kez böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Öyle bir çıkmazın icindeyim

4 Beğeni

Kendinize kızmayın zor bir süreç ama Allah büyük her şey yoluna girer bebeğiniz ile kendinize yeni bir sayfa açarsınız bebeğiniz size iyi gelecek

3 Beğeni

Okuduğumda o kadar üzüldüm ki Allah yardımcınız olsun yaşadıklarınızda biliyorum ki herkes yaşadığını bilir dışarıdan konuşmak kolaydır ama bir şey daha biliyorum ki bir anne için bebeğine kıyma düşüncesini düşünmek kadar zoru olamaz o yüzden Allah yardımcınız olsun karnınızdaki bebeğiniz umudunuz olsun.
Öbür türlüsü bir ömür boyu pişmanlık inanın çok kötü bir şey. Rahmetli annem babanem zoruyla kıydırmışlar yavrusuna hayatı boyunca ayağına taş değsi hep bu günahım yüzünden derdi o kadar çok ağlardı ki ölmeden son 2 ayında bile unutmadı ismini…
İnanın çok zor eşiniz ile boşanırsınız ya da boşanmazsınız ama inanın böyle şeylerin 5 10 15 yıla acısı geçerken o evladın acısı geçmez.

4 Beğeni

Filiz agir konusmak istemiyorum ama sen o cocugu
Aman bide babasi olsun diye dunyaya getirmiyosun
Butun SIkinti larinin icinde o cocugu sana
Kim verdi.
O cocuga senin rahmine dustugu an ruh ufleniyo
Ve suan daha da ilerlemis vaziyettesin.
Sen o bebegin canina nasil kiyabileceksin.
Bunun gunahinin altindan nasil kalkacak.
Bizim hocaya boyle bi soru gelmisti.
Hocalar bu konuda fetva bile vermiyolar.
O kadar buyuk gunahki.
O cani Allah verdi ne kadar buyuk SIkinti
Icinde olsan bile Allah izin verirse alir.
Esin le aran bozuk diye bosanacaksin diye
Karnindaki ne kiyma.
Birak dogsun.
Kuru bi ekmek bulursun yine yedirirsin.
Ama bu gunahin vicdan azabinin
Altindan kalkamazsin.
O ilerde seninle gurur duyacak
Annem beni tek basina buyuttu dunyaya getirdi
Minnettar olacak sana.
Ne olur yapma.

3 Beğeni

Maddi olarak şükür kimseye muhtaç değilim çalışıyorum bakarım evladima fakat anne baba ayrı eve geldiğinde aile sıcaklığı görmeyecek bu düşünce beni üzüyor mahvediyor ailemin haberi yok . Bir yandan annem kanserle boğuşuyor çok kötüyüm inanın ne yapıyorum nerdeyim boşluk içindeyim. Stresten kasık ağrıları beni öldürdü. Dediğiniz gibi belki ilerde bana umut olur yoldaş olur. Bosaninca büyük konuşmak istemiyorum asla tekrar evlenmeyecegim asla istemiyorum

1 Beğeni

Bence bu süreci destekle atlatın. Uzmandan destek alın çünkü gelgitleriniz çok olur normal olarak. Kendinizi boşlukta hissetmeniz de normal. Bu süreci bir uzmandan destek alarak daha kolay atlatabilirsiniz ve kendinize daha kararlı şekilde bir yol çizebilirsiniz diye düşünüyorum

6 Beğeni

Bu çok üzücü bir haber…
Bence destek almanız,sağlıklı düşünüp öyle karar vermeniz lazım.Hem hormonlardan dolayı hem de eşinizle yaşadığınız sıkıntılardan dolayı sizinde fikirleriniz karışık durumda.
Ama o bebek doğunca sizin için yaşamın özü olucak buna eminim.Hatta doğunca değil ilk tekmelerini hiss etdiğiniz andan itibaren…
Rabbim yardımcı olsun.:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Filiz o cocugun tabiki ana babaya ihtiyaci
Var ama basta temel hakki olan yasamaya ihtiyaci
Var.
Bide ailenden saklama tam anliyorum annen hasta
Ama bilsin senin icinde bulundugun
Durumu kendi basina yukun altindan kalkmaya
Ugrasma.
Eminim zaten annen de biseylerin yolunda
Gitmediginin farkindadir.
Boyle belirsizlik annen icinde kotu.
Ne olur yapma.gercekten cok uzulursun.
Bosanma su bu zamanla hepsi gecer
Ama obur pisman olacagin seye kalkisma
Lutfen.
Bak dusunce sende yanlis oldugunun
Farkindasin.
Yanindayiz her turlu merak etme…
Yeterki kiyma canina

3 Beğeni

Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden . Bebeğimi ultrason da hareket ettiğini yüzer gibi hareketleri minik elleri aklıma gelince gidip lavaboda aglayabildigim kadar ağladım. Buda benim ve çocuğumun kaderi yaşamak gerekiyor demek. Eşim olacak şahıs başta o kadar iyiydiki ne sevap isledimde çıktı karşıma diyordum . Şuan kabusum oldu. Üniversiteden sınıf arkadaşım di. Kendime çok kızıyorum bu yasa geldim halen insanları taniyamiyorum . Uyanık olsaydım belki anlardim karakterini malesef anlayamadım. Hayatımı berbat ettim ellerimle

2 Beğeni

19 Ağustos ta kontrole gidecektim cinsiyetini öğrenecektim mutluluğum hevesim kursağımda kaldı. Birde negatif kan gurubuna sahibim sanırım bir tedaviden geçmem gerekecekmis çocuğum kan uyuşmazlığı varmı diye . Bebeğimi tek başıma yapmışım gibi yalnız gideceğim doktora

1 Beğeni

Lütfen böyle düşünmeyin ona kıymayın kurban olurum minicik. O sizin hayata tutunma sebebiniz olsun :pleading_face:

1 Beğeni