15+1 haftalık gebelikte bebek aldirilir mi

O kadar üzüldüm ki​:pensive:içim titriyor üzüntüden yapma be arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam ayakları üzerinde duran memur bi bayansın bakarsın hem de aslanlar gibi bakarsın gerekirse hem anne hem baba olursun babasızlığı bile hissetmez sen istersen ben babasız büyüdüm annem ne zorluklarla büyüttü bizi ilkokul mezunu köyde doğup büyümüş kadın çocuklarım ezilmesin diye baba evinde köyde kalmayıp şehire inip fabrikada çalıştı çaycılık yaptı ben üniversite okuyabileyim diye yaşlı baktı çocuk gibi altını değiştirdi hakkını asla ödeyemem babasızlığımdan vurmadılar mı ezmediler mi yaptılar oyuna almadılar senin baban da yok dediler ama ben hiç üzülmezdim annem var benim derdim çünkü o kadın hiç hissettirmedi onun yokluğunu bunu ağlayarak yazıyorum neden benim annem o cahil haliyle şehir görmeden büyümüş haliyle bunları yaptıysa sen daha alasını yaparsın belki acılarına merhem olacak yoluna yoldaş olacak tabi ki gönül ister anne babasıyla büyüsün ama huzursuz ortamda olmaktansa ayrı büyüsün ama yaşama hakkı da elinden alınmasın nolur yapma kıyma o cana onun ne suçu var :sob:dualarım hep seninle arkadaşım rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah :palms_up_together::heart:

3 Beğeni

Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum aile arasında saçma sapan savrulan bi insanım annemle babam 1 yaşımda ayrılmışlar babaannemgilde büyümüşüm anne eksikliği de baba eksikliği de çok kötü bebeğin bi hayat bi nefes hak etmiş Allah onun yaşamasını istemiş tutupta onun nefesini kesemezsin fakat o ne olursa olsun senin çocuğun unutma

2 Beğeni

Inadina git bos ellere nispet
Tedavini de olursun be guzelim
Nasil olsa erken teshis ediliyo
Merak etme.

2 Beğeni

Sizi uzduysem çok özür dilerim :disappointed::disappointed::disappointed::sob::sob: gözyaşlarımi tutamadim okurken. Anneniz hayatta değil mi şuan gerçekten saygı duyulması gereken güçlü bir kadın keşke onun yarisi kadar güçlü olabilseydim evimde yasadiklarim annemin durumu bende bişi bırakmadı travmadan travmaya giriyorum . Daha sağlıklı düşünen biri olabilmek için diğer arkadaşlarımın dediği gibi bir uzman desteği almalıyım gerçekten iyi değilim. Etrafimla konuşup ele güne kendimi güldürüp dedikodu malzemesi olmak istemiyorum . Bu yüzden sizlerle konuşup artık içinden cikamadigim uzuntumden dolayı sizden destek bekliyorum bazen hiç tanımadığın bir el en yakınındakinden daha iyi oluyor.

4 Beğeni

Düşününce gerçekten çocuğuma karşı kendimden utanç duyuyorum​:sob: dünya ya gelmeyi o secmedi bizim yüzümüzden geliyor . Ona kötülük edemem

2 Beğeni

İnşallah :sob::sob: fakat bosaninca asla o adama çocuğumu göstermek istemiyorum beni cocugumdan vazgecirecek ruh haline getirdiği için onu asla affetmeyecem

3 Beğeni

Aynen senin burda utanacak durumun yok
Seni bu hale koyanlar utansin
Sen isterdin gulluk gulistanlik yasamayi
Hamileligini hayatin geri kalanini
Ama bazen hayatimizi girmemesi gereken
Aniden giriveriyo.
Onun icin bir an once ciksin hayatindan
Parazit.
Sadece sana hediye nese kaynagi
Degil.
Butun ailene nese kaynagi olacak
Bak da gor annene de moral olacak.
Onun icin guzel dusun guzel olsun.
Bundan sagligina randevulerine odaklan.
Baska bisey yapma.
Gunluk tut

3 Beğeni

Annem çok şükür hayatta :palms_up_together:anneannem kanser ona bakıyo şimdi yaşlı dedem ile birlikte yaşıyorlar diğer evlatları bakmadı mesela Bi yerde gelin var bi yerde damat var diye onlar da gitmek istemedi annem de bırakmadı ben bakarım dedi bazen o da bunalıyor sıkılıyor anneannem çok aksi beni arıyor benle dertleşiyor sürekli dedim kimseye anlatma içini ben Allah bana ömür verdiği sürece yanındayım ben dinlerim yeter ki sen ağlayıp üzülme çocukluğumdan beri hep annemin yüzüne bakarım mutlu mu diye zamanında babam olacak kişi o kadar şey yaşattı ki anneme bana mesela ben çocukluğumu yaşayamadım baba kelimesi içimde yara eşime hep diyorum eğer kızımız olursa ona sevgini iliklerine kadar hissettir ben gurur duyarım bununla ben yaşayamadım o yaşasın isterim :smiling_face_with_three_hearts:ben anneme yara olanlara inat hep merhem olmaya çalıştım birlikte ağladık birlikte güldük senin evladın da sana yoldaş olacak o doğsun kokusunu içine bi çek unutacaksın her şeyi tüm dünyan o olacak :heart:o büyüdükçe sen güçleneceksin birbirinize dayanak olacaksınız Allah büyük yaa bu bitmez dediğin gecenin bile sabahı var inan bana bu gece bitmez dediğim ne geceler bitti ne acılar geçti çivi çakmaya kıyamadığımız duvarlar az üstümüze göçmedi ama bitti senin de acın geçecek senin için de nice güneşler doğacak :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Rabbim annenize uzun sağlıklı ömürler versin inşallah :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom: inşallah sağlıklı ve hayırlı olarak doğar çocuğum dünyaya şanssız gelecek malesef ,mutlu bir ailede büyümesini çok isterdim. Hayatta en korktuğum şeydi kötü bir evlilik bekledim doğru insanı bu yaşıma kadar meğer en yanlış insanı beklemisim çok acı çok.

3 Beğeni

Gideceğim inşallah doktora bebeğimde de özür dilerim sizlerin moralini de bozduğum için beni affedin :cherry_blossom::cherry_blossom::pray::heart: bende heycanla gebelik serüveni mi yazmayı isterdim destek olan bir anlayışlı eş huzurlu bir ev . Malesef hayat insana herşeyi bir kerede vermiyor imtihan dünyası

4 Beğeni

Çok üzülüyorum çocuğuma :sob: Hayalim hep evlat sahibi olmakti ,anne olmadan bu dünyadan gitmek istemiyorum dersim . Mutlu huzurlu yuva sağlıklı hayırlı evlatlar diledim Allah’tan . Şükür rahmime yerleştirdi bebeğimi fakat huzur yok sevgi yok saygı yok. İmtihanim böyle demek

2 Beğeni

Bende bu günah meselesinden kokuyorum fakat en başta son gördüğüm hareketli hali gözümün önüne geldikçe gidip bir köşede ağlıyorum ona bunu nasıl yaparım diye​:sob:

2 Beğeni

Daha yeni bebeğinize kavuştunuz çok şükür sizi özelden de darlamak istemem :heart::pray:Kıyamam size. Yardımınız içten duygularınız için çok teşekkür ederim

2 Beğeni

@Flz canim okudum çok üzüldüm Amma asla bebeye kıyma canim o senin bi parçan Belkide dünyaya gəlincə daha çok umut olucak sana simdi oyle bi adam tanıyorum bebeyini babasız boyuduyor bebeye hem Anne Hem Baba bebek hic baba yokluğunu hiss etmiyor biliyorum zor senin için Rabbim nasib etmiş o cani Rabbim vermiş bebeye və onu sen nasib etmis lütfen kiyama bebeyine Sabirli ol Rabbim Yardımcın olsun inanki o bebek Belkide gəlincə senin tum dünyanı dəyişəcək tüm boşluklar Geçib Gidicek Sabirli ol canim

2 Beğeni

Ben ne kadar burdakiler kadar haksız görmesemde bir nebze seni haklı görüyorum çünkü onun dünyaya gelmesi ileride babasız veya annesiz olması onu daha da içten yaralıyo gerçekten ama Allah yardımcın olsun inşallah iyi olur hakkında hayırlı neyse o olsun

2 Beğeni

@Didem.Nursema Haklı bulduğum taraflarda var tabikide.Yalnız büyütmek çok zor şimdiki şartlar altında.7,8,9 haftasında bu kararı alsaydı desteklerdim ama üzgünüm 15 haftada bunu destekleyemem.Kalbi,kolu,bacağı,parmakları,gözleri parçalanıp çıkarılıcak onun başka bir yolu yok…Zaten yaparsada onun acısı yıllarca kalbinde taşıyacak…İnsanın vicdanı asla rahat etmiyor.Ben 20 haftalık bebeğimi kayb etdiğimde(düşük oldu) günahını hep hep kendimde aradım.Şükür etdim herşeye göre ama her zamanda kendimi günahlandırdım.Fidan senmi sebep oldun? Senmi koruyamadın bebeğini? Gibi gibi,bir sürü sorular sordum…Halbuki problemimden dolayı oldu bu düşük…

2 Beğeni

Hepsi bi imtihan belki çocuk doğduktan sonra eşin hidayete erecek değişecek bilemeyiz ama çocuğun sana umut olacak yoluna ışık olacak Allah büyük eşine de dua et kötü insan hep kötüdür ilk baş şükür sebebinken böyle olduysa vardır bişey Allah korusun Allah sabrını arttırsın sabrının mükafatını da en güzel şekilde nasip etsin :heart:

2 Beğeni

İnşallah üstesinden gelebilirim :disappointed:

1 Beğeni

@Flz yazdığın herseyi tek tek okudum bi çıkmazda hissesiyorsun kendini seni anliyorum ama inan o bebegij canina kiymak çözüm degil imtihan dünyasindayiz Rabbim seni sınıyor şu an ne yapacak diye her biriimiz farkli sekillerde imtihan ediliyoruz seninki de buymuş bu yolda güzel bi karar verirsen ki ben eminim atlatacaksin en güzel sekilde öldüllendirileceksin bu can sana yoldaş olacak artik tek basina degilsin o can icin ayakta durmak zorundasin insanin evladi olunca bosverme gibi bi lüksü olmuyor o sana sen ona kol kanat gereceksin bir ömür boyu pismanlik yasamaktansa onun varligina sığınıp ayakta durmalisin kim bilir belki de o bebegin yüzü suyu hürmetine esin birden degisecek inan acabalarla yasamak daha zor bunu yapabilirsin cünkü sen artik bi annesin ve o güç senin icinde bir annenin evladi icin aşamayacagı zorluk yoktur sende yapabilirsin yapmalisin ne derdin sıkıntin olursa biz elimizden geleni yapmaya hazırız özelden de konusabiliriz istersen sana destek olmak isterim benimde kimsem yok ama ne olur bu cana kiyma güzelim dualarim seninle insallah hersey güzel olur senin icin :cherry_blossom::cherry_blossom::heart::heart:

2 Beğeni

İnşallah dünyaya gelişi ile kendine de bana da uğur getirir​:disappointed: araştırıyorum bakıyorum 15 haftada gerçek bebek görünümü almış bu kez böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum çocuğumun suçu yok yazık günah ona​:disappointed:

2 Beğeni