Merhaba 14 haftalik hamileyim devlet hastanesine gidiyorum muaneye, doktor bugun cinsiyeti erkek dedi değişme olmaz sonraki haftalarda değil mi? Yada bu haftalarda erkek, kiz denilip sonra farkli cinsiyet öğrendiğiniz oldumu ?
Benm ilk kız demişlerdi sonra erkek dediler 14-15. Haftasa detaylıda kesin sonuç çokar bence gösterirse
Erkekde çok yanilma olmaz diyorlar ama bilemedim. Sizede kiz demişler sonra erkek demişler.
Sonra kızım oldu ama hatta basbaya organı ortada dedik ama göbek kordonuydu
O zaman biraz daha bekliyim birşeyler almak için.
Detaylıyı bekle canım bence
Haklisin teşekkür ederim haziran başi gibi detatliya gircem o zaman kesin denir cinsiyette. Çünkü çok yanilanlar duyuyorum bende tedirgin oldum
Kimi bebek küçük doğuyor normla giysileri uzun süre kullanıyo kimisi büyğk doğuya kullanamıyor cinaiyet içermicek ürünlerş alabilirsin şampuan losyon bezi pamuk vs vs bence giysi işini sona bırak benim kızım 3 aylık 0-3 ay oluyo yeni yeni 3-6 yı giymeye başlıcak yaşıtında biri 6-9 fiyiyo
Evet ortak kiz erkek arac gerecleri almam uygun olur. Benimde oğlum 9 yaşinda bebeklik birşeyi kalmadi hiç doğru dürüst, buda süpriz gebelik oldu bize. Herseyide unuttum sil bastan başlaycam herseye.
13+2de kız dediler bir daha da değişmedi
Ne güzel
Bana da 15 haftada %80 erkek dedi iki hafta sonra yeniden gel dedi erkek dedi yine değişme olmadı evet erkekte pek yanılma olmuyor diyorlar ama tabi belli olmuyor yine de erkekse zaten 18 19 haftada kesinleşir
Bende öyle düşündüm, erkekde heralde yanılmaz diye . Ama dediğiniz gibi belli olmaz herşey olabilir
İnşallah kesindir ama erken biraz yanılma olabilir bazen kordonu karıstırıyorlar filan genelde 18-22 haftalarda pozisyon uygunsa daha net oluyor ama detaylı ultrasonu bekleyin derim
14 . Haftada erkek dedi doktor, hatta gelisimi bir hafta önde 13 haftalik aslinda sat a göre . Haklisiniz daha yeni oluşmaya başliyormuş bu haftalarda diş genital organlar haziranda ayrıntılı ultrasonum bakalim ne diyecekler.
Bence benim ki kadar değişen olmamıştır:) 15. Haftada erkek denildi 19. Haftada kesin yüzde yüz kız denildi 24. Haftada kız denildi şuan 29. Haftalık oldum yeni doktor a gittim dedi ki erkek dedim yüzde yüz kız dediler ben erkek görüyorum dedi. diğer ay ki kontrolde ne diyecekler merak ediyorum bunları diyen de hep farkli doktoklar bu arada
yani her an senin ki de değişebilir. İnşallah oncelikle sağlıcakla gelsin sonra gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun
Aaaaa neden bu kadar kararsızlar çok şaşirdim. Beni neler bekliyor diye
Gercekten bu cinsiyet durumu çok kafa kariştirici galiba alırken ortak renk almak gerek. Doğumda bile şok olabilir insan
Sorma ilk gittik erkek aldik herşeyi sonra iade ettik kız aldık. Şimdi iade etmedim bekliyorum diğer renkleri ortak aldım daha da bişey almıyorum
Ayrintili ultrason da kiz mi dediler size? Gercekten zor bir durum sizin açinizdan. Kiz bencede, içime öyle doğdu benimde sizn ,bebişin cinsiyeti sağlıkla alin kucağiniza inşallah
Evet ayrıntılı da kız dediler sadece diğerlerinde hep erkek hepimiz için hayırlısı hepimizin canları sağlıcakla gelsin inşallah