Hayırlısı ile inşallah alalalim bebişlerimizi kucağimiza ![]()
Vallahi canım benim arkadaşım doğuma 1 ay kala kız diye bildiği bebeğin erkek olduğunu öğrendi olabiliyor maalesef
Çok ilginç hikayeler oluyor ![]()
![]()
umarim bende bir şok yaşamam ![]()
İnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin ![]()
Amin hepimize inşAllah![]()
11 haftalikken erkek denildi sonra her 1 ayda bir gittiğimde 14. Hafta 17. Hafta 21. haftalarda da erkek denildi 24.haftaya girdiğimde detaylı ultrasonda kesin kız denildi ![]()
oğluşum olucaktı meğersem prensesmiş ![]()
![]()
24ten sonra yine emin olmak için her gittimde sordum hocam kız mı diye artık hep kız diyor, şuan 30 haftalık olduk ![]()
Sağlıkla kucağiniza alin inşallah birde insanlara diyoruz insanlarda afallayacak ![]()
![]()
![]()
![]()
çok garip bu kadar yanilma doktorlar arasında bende detaylida emin olacağim sanirim![]()
Devlet hastanesine gidiyorum doktorum aslinda kuralci biri 16. Haftadan önce demez diye düşündüm, bakalim bir dedi 14. Haftaki muanemde önce bacak arası kapaliydı bebeğin, bagdas kurma şeklinde duruyordu bacaklari, sonra bir iki ugrastı erkek dedi. Öyle işte ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bacak arasını bos mu görüyorlardı da kız denılıyordu
Göbek kordonuyla Kariştiriyotlar genelde sanirım. Birde bacak arasını boş görüyorlar o zaman kiz diyorlar evet. Aslinda ilk oglumu erken öğrendim cinsiyetini hiç yanilmadilar 12. Haftada erkek demişlerdi
Şimdide erkek dediiler ama cevremde cok yanilanlar duyuyorum, benim kardeşimin bebeğinede önce kiz dediler 20 . Haftaya kadar sonra erkek dediler. ![]()
Çoookk teşekkür ederim
Sağlıkla mutlulukla sizde kucağınıza alırsınız inşallah![]()
![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah ![]()
![]()
![]()