10+4 haftalık

Kızlar bir kac gündür bütün gebelik belirtilerim kesildi karnım pıt pıt atardı şimdi atmıyor bulantı kusma ğögüslerimde ağrı kesildi kalbi durmuş olabilirmi hiç yaşayan var mı bu durumu :pleading_face:

Artık yavaş yavaş 3 aylık olacak ya. Belirtilerin yavaş yavaş gitmesi normal ama tedirgin hissediyosan doktora git. Çünkü bebeği olumsz etkileme :hibiscus:

Bende 10+1 im bende de ayni durum soz konusu mesela oncesen kasiklarim da batma olurdu simdi rahatim tabikide boyle olmak guzel ama insan yinede acaba ters bi durum mu var diyor 8 ocakta randevum var onu bekliyorum ama korkuyorumda bir yandan…

Belirtilerin biranda kesilmesi beni tedirgin etti çok aşırı derecede bel ağrısı cektim suan hicbir belirti yok karnım boş gibi hamile gibi hissetmiyorum benimde 6 ocakta ama aklımdan cıkmıyor

Bir anda mı kesildi. :disappointed_relieved: ya iyidir inşallah ne diyeyim. Korkmuyorum ben de öyle şeylere. Benim de 16 haftalık sanki hareketini hissetmiyorum şu an

1 Beğeni

Ilk defa bu durumları yasadigimiz icin tecrubemiz yok belki normaldir ama iste tedirgin olmamakta elde degil insallah guzel haberler aliriz hersey yolundadir 6 ocakta bana da haber ver olur mi bende 8 ocakta gidicem gun sayiyorum​:blush:

Bende öyle düsünmeye calısıyorum ama biryanım da korkuyor kafamı kaldıramazdım halsizlik yorgunluk aşırı karın agrısı koku hassasiyetim bile gitti :disappointed:

Bence acile gitsene bir sen. Ben seni korkutmak istemiyorum ama gitmekte fayda var. Göğüslerin boş gibi mi

Tabi canım inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim benim ikinci gebeliğim oğlumda kusmaktan hastanelik olmustum 15 gün hastanede yattım 40 kiloya kadar düsmüstüm bunda sürekli ara ara kanamam oluyordu gidiyordum birsey yok diyip gönderiyolardı 1 aydır gitmiyorum

1 Beğeni

Boş gibi değilde söndü gibi dolgun değil agrı sızı yok eşim uzakta gidersem tek basıma bunu orda kaldıramaya bilirim onun gelmesini bekliyorum

Benimde 1 ay oldu belki oda bizi tedirgin ediyordur uzin zamandir haber alamiyoruz yaa son durumdan haberimiz yok oda bizi etkiliyor insallah hersey yolundadir diyelim ama arkadqsin da dediği gibi acile git ist3rsen icin rahat etsin

1 Beğeni

Ay kötü düşünmeyelim. Bugün cuma günü dua edelim. İnşallah iyidir. Ben dua etcem şimdi sana. Kuran okuyorum zaten. Esra arkadaşa da ederim inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Birkac gün öncede rüyamda adet olduğumu gördüm ben adet olamam hamileyim diyorduum uyandım psikolojik de olabilir diye

Allah razı olsun canım Rabbim bütün bebekleri annelerine kavustursun sağlıkla :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hamileyken cok tuhaf sacma ruyalar gorurmus hamileler hormonlarla alakali ruyalara takilmayin siz birde bilinçaltına atiyorsunuz oda etkiliyor insallah bebeginiz iyidir ve randevunuzda mutlu haber alirsiniz insallah cok az kalmis zTen stres yapmayin birazcik daha sabredin

1 Beğeni

Bence yorumlamayalım. Bazı şeyleri çok benzeştirdim yaşadıklarımla

Allah razi olsun tesellur ederim insallah hepimizde guzel hayirli haberler aliriz​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bilmiyorum hani biraz stresimi atmak için yazdım benim gibi olan varmı diye umarım düsündügüm gibi olmaz kadın olmak anne olmak cidden cok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :people_hugging:

Ay inşallahh :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay ben de saçma rüyalar görmüştüm ilk gebeliğimde çıktı ama ondan bazen rüyalardan korkarım :disappointed_relieved: