Iyi yapmissiniz bende acikcasi buraya yazsam mi yazmasam mi dusunurken sizin paylasimi gordum ve ayni durumu yasamak ve birbirimizle paylasmak azda olsa iyi geliyor bizlere o yuzden paylasmak guzel caninizi sıkmayın ruyalaradq takilmayin bence
Hani bide anneler hisseder ya o duygu bizde var sadece tabi hormonlar etkiliyor ama hamileligimin basından beri icimde tuaf bir his var oğlumda hiç yoktu çok rahattım o kadar sıkıntı cekmeme rağmen
Yaşayanlar anlar ancak eşime yada kardesime anneme anlatsam evham yapıyorsun deyip geciyorlar iyiki böyle bi uygulama var anneleri bulusturuyorlar destek oluyorlar birbirlerine
Tabiki aksilikleri hissedersiniz ben oncekinde dusuk yapiyormusum ama kanamam vardi cevremdekiler normal kanama ben 9 ay yasadim bisey olmaz diyordu ama bana normal gelmiyordu degiskjti hissetmistim bi terslik olduginu ve disuk yasamistim simdi belirti olmamasi da tedirgin ediyor insani ama sonucta kanama yok herhangi bi olumsuz birsey yasamiyorsun birde herkes ikk hamileligi gibi ikinciyi ayni yasayacak diye biseyde yok belki bu da cok rahat gecen bir hamilelik polyanacilik oynamak istemiyorum ama cidden kotu gelmiyor bana dedikleriniz endişe normal ama bence icinizi de ferah tutmaya bakin
Takdir Rabbim’in çok tesekkür ederim Allah razı olsun rahat olmaya çabalıyorum insallah sizinde güzel gecer süreciniz
Evet anneler hissediyor gerçekten. Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde testle içimde burukluk oldu. Sonra ara ara kanamam oldu. Düşük riski vardı ardından tutundu dedik sevindik ama bazen şey diyodum hamilelik çok zor yüreğime ağır geliyor gibiydi. Rüya gördüm afedersiniz bebek çıktı sanki yerinden ama tekrar geri soktum orada kalsın dedim. Sonra başka rüya gördüm adet olmuştum. Kanamam falan hiçbir şeyim yoktu. Doktora bir gittik kalbi durmuş. Şimdiki gebeliğimde o yüzden hep tedirgin hissederim. Rabbim korusun. Yaşayacağı varsa ne yapsan fa yaşar. O düşüncedeyim. Rabbimin biçeceği ömür önemli olan
Doktorlar bile biz birsey yapamayız diyorlar kendini üzme hangi derler ya olanların canı sağolsun diye oğlum iri bebekti cok zor dogum yaptım 40 gün kanamam oldu Rabbim hepimizi birseylerle sınıyor umarım bunu sağlıkla kucağına alırsın unutursun acılarını suan oğlum sağlıklı çok şükür umarım karnımdakide sağlıklıdır demekten baska birsey gelmiyor elimden
İnşallah cümleten hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz güzel günler bunlar. İçimizi ferah tutalım. Bol dua edelim. İnşallah az kaldı randevulara. Hepimiz güzel haberler alacağız. Boşuna evham yaptığımızı düşüneceğiz nasipse. Benim de randevüm 9 ocakta. Haberleşelim. 6 sında haber verin
Tamam haberleselim
Tamamdır burdan haber ederim
Birde bisey demeyi unuttum normalde vucut ısısında artisim yok ama bu iki gundur atletle yatmama rağmen su icinde kalarak uyaniyorum resmen vucudum ter icinde kaliyor bu normal mi peki?
Bilmem hiç öyle bişi yaşamadım ama görümcem öyleydi. Çok sıcak hissediyorum derdi. Normal olmalı. Şu an 8 aylık hamile. Bebişi de gayet saplıkla büyüyor karnında
Hamileligimin ilk zaman8nda gece gunduz yaniyordum ama gecmisti bu son iki gundur uykumdan ter icinde kalmis sekilde uyaniyorum hormonlarla alakali sanirim
Hormonlar değişiyo ya devamlı ondandır evet
Kızlar günaydın hastaneden dönüyorum çok şükür bebeğim iyi inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Bende 10+5m birazdan kontrole gideceğim dua et bana da bebişin kalbînı ilk defa duyacağım
Korkma canım duyarsın inşallah Rabbim yardımcın olsun
Allah razi olsun kuzum benimde senin gibi belirtilerim azalmıştı ama tabi kanamam falan hiç olmadı inşallah mutlu bi şekilde dönerim
Çok şükürr gözümüz aydınn darısı başımıza
Amin inşallaah Allah razı olsun güzel dualarınız için