Kızlar iyi akşamlar emziren anne Zühre ana şurubunu içebilir mi lütfen aranızda mutlaka içen olmuştur ben doktor randevusu da bulamıyorum doktoruma soracaktım gidemiyorum bebeğimden dolayı bebeğim daha çok küçük o yüzden aramızda belki anneler kullanmıştır Hanımlar kullanmıştır lütfen kullanan kişiler varsa bilgi verebilir mi göbek normalde yemek yedikten sonra şişlik çok oluyor
Zühre Ana gibi ürünler tıbbi onaylı ilaç değil, gıda takviyesi veya bitkisel karışım statüsünde olur. İçinde emzirme döneminde güvenli olmayan bitkiler (rezene, çemen otu, anason gibi masum görünenler bile yüksek dozda zararlı olabilir) gizli olabilir. Bromelain ananas sapından elde edilen bir enzimdir. Emzirme döneminde güvenli olduğunu gösteren yeterli bilimsel çalışma yok. Bazı kaynaklar aşırı dozda anne sütüne geçebileceğini ve bebekte ishal, kusma, alerji yapabileceğini belirtir. Ayrıca bu ürün “ödem söktürücü, iltihap giderici” özelliğe sahip ama senin sıkıntın yemek sonrası şişkinlik o yüzden bu doğru ürün değil. Onun için simetikon içeren ilaçlar (Espumisan gibi) tercih edebilirsin. emzirmede güvenlidir ve doktorsuz eczaneden alınabilir.
TSK ederim ben rezene bitki çayı iciyom zararlı mı süte
Rezene, papatya ve zencefil çayı içebilirsin ama tabi ki günlük 2 fincanı geçmesin yine de ![]()
Size tavsiyem bende sezaryn oldum sabahları aç karnınıza suya limon sıkın aşırı iyi geliyor ödem için de bide çok az sirke de aynı şekilde bişeyi farklı koymuyor onlarda
TSK ederim ![]()
Sağolun çok taktım göbeği özellik le eşim rahtitsz oliyo çok taktım ya
Ayy onlar da aynı durum başlarına gelse ne olur acaba bu vücudun toparlanması kolay olmuyor maalesef biraz yeme içmeye dikkat edip sabahları bu dediğimi yaparsanız gerçekten bir iki haftada farki göreceksiniz
Tm olarak ne yapim canım
Sabah aç karnına büyük bir bardağa ılık suya limon sıkın bu çok etkili herkes bilir icebilriim derseniz sirkede olabilir birde gün içinde bitki çayı müthiş ödem attırıyor ama sabah mutlaka bunu yaparsanız dedigiim gibi farkı görürsünüz birde sade granül kahveye bir çay kaşığı tarçın atıp o şekilde için oda etkili deneyin hangisi uyarsa size inanın ben çok etkisini gördüm tabi yeme icmede dikkat edilecek
Süte gecermi o kahve
Günde bir defa oda sabah zaten bir defa olunca sıkıntı olmaz ben de emziriyorum
Nerede alım
Normal granül kahve sade kahve Yanı nescafe