Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebeğin Allah razı olsun
Rica ederim Allah sizdende razı olsun inşallah sende çok kolay atlatır yavrucugunla ilgilenirsin
İnşallah
Ayyy okurken ağladımmm çoook geçmiş olsun Hayırlı uğurlu olsun Lohusalığınız da aklıma geçen sene doğum yaptığım an geldi benimde berbattı ama onların bir gülüşü bakışı herşeye değiyor güzel günlerde büyütmeniz dileğiyle
Çok teşekkür ederiz şuan gozümun icine icine bakıp beni izlemesi kucagimda olması herseyi unutturdu sizinde çok gecmis olsun aci tatli bi hikayemiz olmuş oldu geldi geçiyor
Kac haftalik dogumun oldu
39+3 haftam 3615g 51 cm dogdu
Çok geçmiş olsun canım lohusalığın hayırlı olsun evladını sağlıkla hayırla büyüt inşallah bende senin gibi aynı şeyleri yaşadım 48 saatin sonunda kızımı kucağıma aldım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt busracim yeni okuyorum hikayeni zor geçmis gerçekten ama çok şükür sağlıkla iyisiniz rabbim güzel ömürler versin sonu güzel olmuş mis kokuluna kavusmussun
Cok tesekkür ederim sağolun sizin 2 gün sürmus ben dayanamazdim o kadar sanırım
Çok sükür iyiyiz gercekten mis kokulu inatcı oglusumla uğrasıyoruz simdi biraz yogun bakimda alismis tembellige biberondan kolay emiyor diye memede sıkılıyo sinirleniyor meme kavgasi yapıyoruz
Merhaba ben bugün gittim doktora bartholin kisti için apse yapmış dedi şırıngayla boşalttı bide iki tane antibiyotik verdi on gün sonra tekrar gel dedi de az önce baktım Şişlik ve sertlik hâlâ duruyor sadece ağrım geçti bu şişlik ne zaman tamamen inicek sizin inmişmiydi
Aaa iyi sevindim ağrınız gecmesine valla benim şişlik indi ama içindeki sertlik duruyor hala banada antibiyotik verdi doktor,belki zamanla iner sizdeki sertlikte apse yapms dediğine gore sertlik durması normal.ozaman
Cok uzuldum o kadar neden normal dogum icin uğraşıyorlar ya anlamis degilm doktorlsri… sezeryanda bir dogum sekli bebekdr hasar kalinca ben yapmadim demesini biliyorlar ama …
Belli bir zamanı bekliyorlar 9 cm acikliktan sonra 1 saat bekliyorlar olmazsa doğum sezeryana alıryor devlet aslinda hazirda bekliyor sezeryan ekibi ama ebeler tecrubeli kacta doguracagimi biliyorlardi o zamana kadar asama asama yüklendiler bi arkadas daha vardi hastajanede birlikte el ele sanci cekiyorduk onun icin sezeryan ekibi gelmisti ama gerek kalmadan sükür dogurdu benim dogumumun zor olmasinin sebebi tek kat kordon dolanmisti bebege ve kendi sancim hic olmadi en buyük yanlisimda hamilelik boyunca yatip hic hareket etmemek oldu beni egitim icin kullanmasalardi hersey daha iyi olurdu gelip gidip bakanin elini sokanin haddi hesabi olmadi allah kolay hamilelik ve dogumlar versin herkese
Merhaba tekrardan ben lütfi kırdarda doğumumu yaptım bir hafta önce ilk ve normal doğum yapmama tecrübesiz olmama rağmen bebek gibi ilgilendiler hepsinden Allah razı olsun ama kontrollerime giderken hiç memnun değildim doktorlardan orası ayrı hamileliğim boyunca bi vitamin bi ilaç yazmadılar hatta idrarda enfeksiyon çıkmasına rağmen ona bile müdahale etmediler bişey olmaz çok yüksek değil dediler ve çocuğum şuan yoğun bakımda enfeksiyondan yatıyor doğum da benden geçmiş olmalı. Ebelerden ve doğum doktorumdan çok memnunum hatta odayı temizleyen yemek getiren ablalardan bile hepsi çok ilgiliydi. Doktorum bebeğimi bi saat alıp benim dinlenmem için bile ilgilendi. O kontrollerde ki davranışlardan sonra böyle bir pozitif doğum beklemiyordum ama herkes aynı olmuyormuş