Evet gelelim doğum hikayeme 3 gündür bebek doğdu uygulamada 23 ekimde benim randevu vardır geceden beridr kasılmam vardı amma şidetli ve düzenli değildi sabah hostanie getdiyimdi doktor vajina muayenesi yapdı ve 1 yarm cm acılmam vardı beni urjansa kaldrdılar ve odaya aldılar doğumu bekelmek icin sabah saat 12 den akşam saat 23 kadar gidib gelen sancllarm oldi amma şidetli değildi doktor vajindan muayene arada gelib bakıyordi her baktğnda 2 cm acılmam vardı ona öteye giymiyordu sıcak suda 2 kere duş aldım pilates topunda zıpladm yinede birşey yoktu ne acılmam vardı nede su gelmiyoru doğumdan önce hep spor squat yürüyş hepsini yapıyordum neyse sabahı bekledim pilares topuyla zıplayaraq sancım bitmiyorum doktur sabah saat 10 da geldi kontrol eti yine aynıyıydı bebeğin kalp atışnı falan sürekli dinliyorduıar herşey yolunda idi bana sistem tanmlar biraz bekeleyelim dediler bekle dik ireledi yokdu doktur mecbur suyumu patlatması gerk dedi ve kapul etim doğum hani hazırladılar beni oraya aldılar ve suyumu patlatı daha sonra gid gide sancım artmağa başladılar şidetlemeğe başlafı baya daynaçəyordum acıdan süreklilik ıkınma hiss geliyordu 3 dkan bir dayanmyıyordum sonra bana epidural yapalım dediler başda razı değildin sonra aşırı sancı 3 cm acılma vardı kac sate mecbur razılşadım epidural yapıldı ve 6 satan sonra 10 cm acılmam oldu doktir artık foğun başlamış dedi ben epidural sayesinde o acıyı cok his etmedim bednim donmuşdu ve doktur ıknma geldiğunde başlayalım dedi o an birden cik kötüyü acı his etimad ıknma geldiğinde ıknma başladm bebeğin başı icmişdin amma cok ıkındəm bebek cıkmıyordu acıda beni yemişidi 20 kere belkide fazla ıklnmadan sonra son nefesimde verdiğimde bebe cıktım ben o zaman kenimde değildim artık cok yoruldum bebeği kucağıma koydular kesik olmadı amma yırtılmış baya cok oldu fikiş vurdular 1 saat yarım sonra bebeği rahatladır yuxarı kaıdırdllar benide odaya göttmek istədiklərindən sürekli stola otturdunca başm dönüyordu sonscu denemede kaıdırdllar başm döndü kendimden gutim 10 dka kendimde gelemedim sonra gözümü acığına bütün doktorlar başmın üste beni sesliyor ve ben konuşamıyirdum bişey diye bilmiyorudum yarm sate sonra kendimde geldim beni mücbur odaya alfılar bebeği emzirmem geliyorum fakat gücüm olmadığı icin biberon vermiler sonra beni yatırdılar işdr böylee cok zordu amma onca acııya rəğmən deyer yavrumu kucağıma aldıqca unutuyorym acılarmı Allah tüm hamilr kadınlar kolay doğum nasip etsin
Geçmiş olsun gözünuz aydin