Ziyarete gelenler için hazırlık

Kızlarr doğumdan sonra eve ziyarete gelenler için neler hediye edilmeli ve ikram edilmeli hazırlık yapanlar varmı? :heart::baby:t2::baby:t2:

Magnet olabilir ikram içinde pastaneden kurabiye alıp ikram edebilirsiniz yada kısır gibi şeyler

1 Beğeni

Doğum yapmışım zaten kime ne vercem dedim ben zamanında​:grinning: Bi isimli çikolata yaptırmıştm sadece

4 Beğeni

Bncede yaaa en güzeli hastahanede bende cikokata kolonya evde gelenlere de illa çay masası kuruluyor daha ne yapcam zaten pertim çıkacak

Eve gelenler için çikolata yaptırmayı düşünüyorum ben de, hastaneye pek gelen olmaz zaten. Ayrıca eve gelenlere yine 5 çayı menüsü ikram ederim diye buzluk hazırlığı yapacağım kurabiye börek vs. gibi

Kız zaten doğumdan çıkıyorsun o kadar ağrı yorgun bitkin halde gelenler ne yesin diye mi düşünecem valla hazırlayıp getirsinler kendimi bebeği düşünürüm hiç ugraşamam

2 Beğeni

Ben insan kabul etmeyi düşünmüyorum gelmesin ler biz mi adapte olalım çocuk mu bebek görmek isteyen 40 tan sonra gelsin hiç ayıp mayıp ta dinlemem valla :person_shrugging:

4 Beğeni

Ben sarma,gül böreği, sigara böreği,mozaik pasta bayatlamayan tatlı tuzlu kurabiye yapmıştım ayrıca buzluğa dolma biberi mantı da koymuştum benim için çok kolaylık oldu açıkçası

Valla o an kendi canımın acısından gelenleri düşünemem. Zaten en yakınlar gelir hastaneye ziyarete onlar da yabancı degiller yani. Ben magnet ve cikolata dağıtmayı düşünüyorum. Gelen alır gelmeyen eve ziyarete geldiginde kalırsa alır. Ugrasamam o acıyla kimseyle valla. Bebegime ve kendime odaklanmam gereken en önemli anları sirf ziyaretcilerin ikramlarını düşünerek geciremem. Yapan vardır belki ayrı konu. Bakalım ne halde olacağız. :hugs:

1 Beğeni

Aynı fikirdeyim bana hediye getirsinler ben niye uğraşim :joy::joy: ben zaten gurbette olduğum için çok gelenim gidenim olmayacak gelene de ufak tefek atıştırmalık hazırlar annem onları ikram eder başka birşey yaptırmayı düşünmüyorum ben :joy:

Ayna hediyeliklerimiz hazır​:heart_eyes: Çikolatamizda

3 Beğeni

Hastane de vermek için Hediyelik ve kolonya birde çikolata yaptıracağım o kadar. Eve gelen de çay kahve anca yanına da duruma göre buzlukta hazır rulo börek vs oluyor ya onlardan koyar annemler bir iki tane bi kek yaparlar çay yanına fazla birşeye gerek yok onları da ben yapmayacağım zaten

5 Beğeni

Valla bnde kurabiye börek sarma vs yapyrdm biraz da yaptm hatta ama esim bağırdı yani ne gerek kendini üzüyorsun uğraşıp yoruyorsun böyle yiyip icmeye gelecek olan hic gelmesin geliyorsa da kendi getirsin biri bisey derse de kocam yaptrmadi herkes krndi getirsn dedi dersn diye soyledi sen sıkma güzel canini bn hazir yemek kek kurabiye vs olarakta kendimize disardan soylerim yapamadım yerde dedi bnde öyle söyleyince biraktm hazrlk faln yapmayı düşününce katıldım eşimin dediklerine​:rofl::wink:

2 Beğeni

Biz bu güne kadar bebek görmeye giderken birlikte gidenler olarak hep haberleştik her birimiz birşey yapıp götürdük. Biri börek, biri pasta, biri sarma… umarım bana da aynı şekilde gelirler :sweat_smile: yoksa eşim çıkar ikramlik birşeyler alır. Bebeğimden başka birşeyi düşünmek istemiyorum.

1 Beğeni

Valla kusura bakmasin kimse borektir sarmadir vs yapmicam gelenler ztn en yakinlarimiz olur bir zahmet yicek bisi aramasinlar hazır bisiler alırız eve gelenlerede hediyelikle cikolata yaptiricam

1 Beğeni

Açıkçası magnet vs bana saçma geliyor insanlar mecbur değil vaşkadının cocuğunun adını dolabına asmaya ondan isimsiz şık bir anahtarlık küçük şişelerde kolonya olabilir ikramlık kek börek tarzı şeyler olabilir çayla ama zorunlu değil bence benim kimsem yok marketten hazır bişeyler bide meyve suyu vericem sadece :smiling_face: sonuçta yeni doğum yapmış birinden de altın günü gibi ağırlanma beklenemez

1 Beğeni

Katılıyorum magnet vs bana da saçma geliyor ben atı karınca yaptırdım kutusundan çıkıyor tek aksesuar olarak da kullanılabiliyor öyle kullanıldığında isim kutusunea kalmış oluyor diye ya da ayıcıklı vs hayvan figürlüçok tatlı mumlar oluyor onlarda güzel duruyor süs olarak kullanabilirler

1 Beğeni

Hiç birşey zaten bebeğim küvezden çıkmıştı psikolojik olarak iyi değildim kimseyi kabul etmedim 40 mevlidinde gelirler çokta önemli değil :joy:

Kesinlikle çok güzel bir tercih yapmışsınız atlı karıncayı nerede yaptırdınız link varmı?

Bu siteden yaptırdım başka sitelerde de yapanlar var ama en uygun fiyatı buradan aldım

1 Beğeni