Merhaba güzel anneler siveno kullanıyorum bebeğim 2 aylık oldu zıbınlarında süt kaka lekeleri çıkmıyor onunla ne önerirsiniz acaba ?
Uni baby leke cikarici kullaniyorum . Eski sari lekeleri ve hatta cikmayan onceden kalan kaka lekesini bile cikardi. Ilk kizimdan kalan zibinlari yeni dogacaga yikattim cikti yani
Spreyi mi
Evet sprey olan
Süt lekesini bilmiyorum ama benim bebiş kaka yaptığında sırtına kadar çıkarıyor maalesef bazen hemen yikayamiyorum önce elimde soğuk suda beyaz sabunla yıkıyorum sonra makineye atıyorum he yine çıkmamış olursa kaka lekesi tekrar beyaz sabunla soğuk ve sıcak suda yıkıyorum hemen çıkıyor lekesi
Ya bu bezler ne işe yarıyor onca para veriyoruz ona ragmen sırtına kadar kaka cıkıyor cok enteresan gercekten…
Bezin alt kismina gelen yeri katliyor musunuz. Katlamiyorsaniz ondan da cikiyor olabilir yukari kadar
Canım ben dogum yapmadım henuz yorumu okuyunca bi gerildim cunku biliyorum ki aynı sey benimde basıma gelecekBu durumu cogu anne yasamıs bizimde birkac vukuatımız olur elbet
Başina gelmeyen anne yoktur. Neyse guzel güzel yapsinllar da temizlenir. Yapmamasindan iyidir:)
Unı baby leke çıkarıcı sprey aşırı güzel rengi solmuyor ama leke gidiyor
Bizimkilerin bezi katlasan da çıkardı çıkacak kaka durmuyor valla ben zeytinyağ sabunu ile tazeyken citiler öyle atardım makineye yine bebek deterjaniyla da yikardim çıkardı gece en zor olurdu emerdi uyurdu bı bakardim sirtinda kaka Ee mecbur temizlicen sonra yine uyku dağılır yine emer yine kaka yapardı Allah’ım kısır döngüye dönüşürdü
şimdi 10 yaşında film gibi geçti o günler
Bende aynı şekilde önden elimde yıkıyorum sonra makineye atıyorum
Sırt kısmını bir parmak içe katlayın bu sayede önlemiş olacaksınız. Benim kızımında sürekli idrarı taşıyordu böyle bir çözüm buldum