6+3 haftalığım zeytin yeme olayım rüyamda gebe olduğumu bilmeden başladı zeytin görmüştüm gerçek hayatta öyle güzel zeytin yok sabah uyanınca zeytin istedim eşimden evde bitmişti. Şimdi zeytin yiyorum elimden gelse sabah akşam yerim canım pek birşey istemiyor. Merak ettiğim bir zararı olur mu acaba ?
Bence çok tuzlu degilse bi sıkıntı yok olmaz ![]()
Doğru diyorsunuz ![]()
Hiç bir sıkıntısı olacağını sanmam ama tuzlu olmamasına dikkat et tansiyon ve ileri safalarda ödem olarak döner bize bende yiyorum çok sık olmasa da
gözleri siyah olur belki amcamın eşi öyle diyor fazla zeytin yersen gözleri siyah olur tabi batıl inanç ama ![]()
@Leyla1991 siyah gözlü kimsede yok ki bir ihtimal desem
bakalım ne olacak bende duymuştum. Tuzlu meselesini dikkate alacağım .
Afiyetler olsun, yiyin ![]()
![]()
Çook teşekkür ederim ![]()
Ben de yesil zeytin seviyorum çok .Tuzlu olursa biraz suda bekletin ya da yikayin.
Teşekkürler bilginiz için öyle yaparım olmadı
vazgeçecek gibi değilim.
Tuzdan dolayi aşırıya kaçmadan yemenizi öneririm öyle duymuştum. Yoksa bende çok seviyorum mideme iyi geliyor gibi hissediyorum.
Ben hamilelikten önce zeytin yemiyordum. Hatta annemle tartışırdık kahvaltının başında. Zeytin ye diye başımın etini yerdi. Ama evlenipte hamile kalinca zeytine bir sardım. İnanılmaz. Kendimi durdurmasam en az gunde 8-10 tane yiyorum. Çok hoşuma gidiyor
benim bebekin cinsiyeti erkek. Alakasi varsa belki seninkide erkek olur. Hayırlısı.![]()
@Since1984 bende yine o kadarla olsam iyi de artık yemiyorum eğer yersem çiğdini biraz ağzımda tutuyorum oyalıyorum çok tuhaf ama gerçek.
Siz anlatırken bile canım istedi. ![]()
Cinsiyet kısmını bilmiyorum dediğiniz gibi hayırlısı öğrendiğimde size yazarım .
Yemek yemem zayıf iştah yok normalde çok yerim aşçıyım aynı zamanda
sanırım onunla bastırmak da iyi geliyor aşırıya kaçma kısmında dikkatli olmaya çalışıyorum.
Türkiyede kahvaltının olmazsa olmazı zeytini hiç yiyemiyorum
Bikez denedim onuda geri çıkarmıştım![]()
Azerbaycan’da zeytin yok mu ? ![]()
ay bitek ben de oluyor sanıyordum
ben de senin gibiyimmm![]()
Yok bence faydalı bende çok yerim çokta severim
Ben yeşilini daha çok yiyom o zaman gözleri yeşil mi olcak hadi İnşAllah![]()
![]()
Siyah yersek siyah mı olacak diyorlar
ben ikisini yiyorum ortaya karışık birşeyler olacak ![]()
Var @NURAN ama sizin kadar kullanışl değil