6+3 haftalığım zeytin yeme olayım rüyamda gebe olduğumu bilmeden başladı zeytin görmüştüm gerçek hayatta öyle güzel zeytin yok sabah uyanınca zeytin istedim eşimden evde bitmişti. Şimdi zeytin yiyorum elimden gelse sabah akşam yerim canım pek birşey istemiyor. Merak ettiğim bir zararı olur mu acaba ?
Bence çok tuzlu degilse bi sıkıntı yok olmaz
Doğru diyorsunuz
Hiç bir sıkıntısı olacağını sanmam ama tuzlu olmamasına dikkat et tansiyon ve ileri safalarda ödem olarak döner bize bende yiyorum çok sık olmasa da gözleri siyah olur belki amcamın eşi öyle diyor fazla zeytin yersen gözleri siyah olur tabi batıl inanç ama
@Leyla1991 siyah gözlü kimsede yok ki bir ihtimal desem bakalım ne olacak bende duymuştum. Tuzlu meselesini dikkate alacağım .
Afiyetler olsun, yiyin
Çook teşekkür ederim
Ben de yesil zeytin seviyorum çok .Tuzlu olursa biraz suda bekletin ya da yikayin.
Teşekkürler bilginiz için öyle yaparım olmadı vazgeçecek gibi değilim.
Tuzdan dolayi aşırıya kaçmadan yemenizi öneririm öyle duymuştum. Yoksa bende çok seviyorum mideme iyi geliyor gibi hissediyorum.
Ben hamilelikten önce zeytin yemiyordum. Hatta annemle tartışırdık kahvaltının başında. Zeytin ye diye başımın etini yerdi. Ama evlenipte hamile kalinca zeytine bir sardım. İnanılmaz. Kendimi durdurmasam en az gunde 8-10 tane yiyorum. Çok hoşuma gidiyor benim bebekin cinsiyeti erkek. Alakasi varsa belki seninkide erkek olur. Hayırlısı.
@Since1984 bende yine o kadarla olsam iyi de artık yemiyorum eğer yersem çiğdini biraz ağzımda tutuyorum oyalıyorum çok tuhaf ama gerçek. Siz anlatırken bile canım istedi.
Cinsiyet kısmını bilmiyorum dediğiniz gibi hayırlısı öğrendiğimde size yazarım .
Yemek yemem zayıf iştah yok normalde çok yerim aşçıyım aynı zamanda sanırım onunla bastırmak da iyi geliyor aşırıya kaçma kısmında dikkatli olmaya çalışıyorum.
Türkiyede kahvaltının olmazsa olmazı zeytini hiç yiyemiyorum
Bikez denedim onuda geri çıkarmıştım
Azerbaycan’da zeytin yok mu ?
ay bitek ben de oluyor sanıyordum ben de senin gibiyimmm
Yok bence faydalı bende çok yerim çokta severim
Ben yeşilini daha çok yiyom o zaman gözleri yeşil mi olcak hadi İnşAllah
Siyah yersek siyah mı olacak diyorlar ben ikisini yiyorum ortaya karışık birşeyler olacak
Var @NURAN ama sizin kadar kullanışl değil