Zeytin yeme aşkı

6+3 haftalığım zeytin yeme olayım rüyamda gebe olduğumu bilmeden başladı zeytin görmüştüm gerçek hayatta öyle güzel zeytin yok sabah uyanınca zeytin istedim eşimden evde bitmişti. Şimdi zeytin yiyorum elimden gelse sabah akşam yerim canım pek birşey istemiyor. Merak ettiğim bir zararı olur mu acaba ?

4 Beğeni

Bence çok tuzlu degilse bi sıkıntı yok olmaz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Doğru diyorsunuz :smiling_face:

Hiç bir sıkıntısı olacağını sanmam ama tuzlu olmamasına dikkat et tansiyon ve ileri safalarda ödem olarak döner bize bende yiyorum çok sık olmasa da :joy: gözleri siyah olur belki amcamın eşi öyle diyor fazla zeytin yersen gözleri siyah olur tabi batıl inanç ama :grin:

2 Beğeni

@Leyla1991 siyah gözlü kimsede yok ki bir ihtimal desem :smiling_face: bakalım ne olacak bende duymuştum. Tuzlu meselesini dikkate alacağım .

1 Beğeni

Afiyetler olsun, yiyin :blush::star_struck:

1 Beğeni

Çook teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de yesil zeytin seviyorum çok .Tuzlu olursa biraz suda bekletin ya da yikayin.

3 Beğeni

Teşekkürler bilginiz için öyle yaparım olmadı :smiling_face:vazgeçecek gibi değilim.

2 Beğeni

Tuzdan dolayi aşırıya kaçmadan yemenizi öneririm öyle duymuştum. Yoksa bende çok seviyorum mideme iyi geliyor gibi hissediyorum.

2 Beğeni

Ben hamilelikten önce zeytin yemiyordum. Hatta annemle tartışırdık kahvaltının başında. Zeytin ye diye başımın etini yerdi. Ama evlenipte hamile kalinca zeytine bir sardım. İnanılmaz. Kendimi durdurmasam en az gunde 8-10 tane yiyorum. Çok hoşuma gidiyor :drooling_face: benim bebekin cinsiyeti erkek. Alakasi varsa belki seninkide erkek olur. Hayırlısı.:pray:

2 Beğeni

@Since1984 bende yine o kadarla olsam iyi de artık yemiyorum eğer yersem çiğdini biraz ağzımda tutuyorum oyalıyorum çok tuhaf ama gerçek. :smiling_face: Siz anlatırken bile canım istedi. :grinning::see_no_evil: Cinsiyet kısmını bilmiyorum dediğiniz gibi hayırlısı öğrendiğimde size yazarım .

1 Beğeni

Yemek yemem zayıf iştah yok normalde çok yerim aşçıyım aynı zamanda :smiling_face: sanırım onunla bastırmak da iyi geliyor aşırıya kaçma kısmında dikkatli olmaya çalışıyorum.

1 Beğeni

Türkiyede kahvaltının olmazsa olmazı zeytini hiç yiyemiyorum :grin: Bikez denedim onuda geri çıkarmıştım​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Azerbaycan’da zeytin yok mu ? :thinking:

1 Beğeni

ay bitek ben de oluyor sanıyordum :joy: ben de senin gibiyimmm​:hugs:

2 Beğeni

Yok bence faydalı bende çok yerim çokta severim

2 Beğeni

Ben yeşilini daha çok yiyom o zaman gözleri yeşil mi olcak hadi İnşAllah​:joy::smiling_face:

5 Beğeni

Siyah yersek siyah mı olacak diyorlar :grinning:ben ikisini yiyorum ortaya karışık birşeyler olacak :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Var @NURAN ama sizin kadar kullanışl değil

1 Beğeni