Zeynep Kamil Hastanesi'nde takipli olan ya da doğum yapanlar 👀

Kızlar, Zeynep kamil’de takipliyim. 33 haftalık hamileyim, malum doğuma gittikçe yaklaşıyorum. Bu hastanede takipli olan, doğum yapanlar var ki acaba? Tavsiye ya da önerileriniz fikirleriniz nelerdir? :smiling_face:

2 Beğeni

@istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

1 Beğeni

Yukarıdaki Büyüteçden İstanbul / Anadolu yakası doğum için hastane ve doktor önerisi

Yazıp ordaki yazışmalari okuyabilirsiniz

1 Beğeni

Hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Memnun musunuz?

2 Beğeni

Bana mı sordunuz :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

İki yıl once erken dogum riski oldugu icin eltim orada dogum yaptı. Refekatcı olarak esiniz kalamıyor sadece kadın kabul ediyorlar. Odalar iki kişilik ve size ayrılan alan cok kucuk. Normal dogum icin 2-3 gun bekletiyorlar. Oncelikleri normal dogum yaptırmak cok gerekli ise o zaman sezeryana alıyorlar. Eltimin riskli olmasına rahmen iki gun normal için suni sancıyla denediler. Dikkatimi ceken bunlardı. Onun dısında Allah korusun kuvoz ihtiyacı olursa kuvoz bakımı acısından yeterli.

Bu söylediğiniz hastane İstanbul Üsküdar’da değil mi? Bebeğimle alakalı birkaç doktor olumsuz konuştular ve etrafımda duyduğum kadarıyla oradaki doktorlardan memnunlar bende bilgisi olan varsa yazmasını bekliyorum :raised_back_of_hand:

Evet hastane üsküdarda, ben de orada doğmuşum. Aslında köklü bir hastane :slight_smile: şuan 29 yaşımdayım yani. Yenidoğan yoğun bakımı iyi . Doktor olarak orada takipli olmadığımdan bilmiyorum

1 Beğeni

Öyle mi :slightly_smiling_face: etrafımdan duyduğum kadarıyla biliyorum, şuan 20 haftalığım doktor arayışındayım her doktor farklı konuşuyor. Araştırma hastanesi olduğunu söylediler randevuda bulamıyorum orası için hayırlısı olsun inşallah,teşekkür ederim size de :blossom:

182’ yi arayarak randevu bakın, ama sabah 10.00’da randevu açılır. 09:58 gibi aramaya başlayın

1 Beğeni

Belki o şekilde bulabilirsiniz

1 Beğeni