Merhaba kızlar Zeynep kamil hastanesine gitmeyi düşünüyorum da orda doktor önereceğiniz var mı hangisi daha iyidir
Valla canım yengem için gitmiştik, randevu aldıgin doktoru asla bir daha bulamıyorsun. Asistanlar bakiyo herseyine. Ve davranışları hic güzel değil çalışanların. En son kendi hamileliğimde doktorum peritanoloji bölümüne yönlendirdi bir sebepten dolayı. Doktor odada olmasına rağmen iki tane asistan vardı yanına bizimle muhatap bile olmadi asistanlarina ders verdi bizim muayenemiz esnasında ultrason cihazını kullanmayı gösterdi benim üstümde. Eşimde bende o kadar sınırlendik ki kalkıp gitmemek için zor tuttum kendimi. Bir daha da tövbe ettim gitmemek için. Allah düşürmesin
Yaa bende iki doğumu orda yaptım 6 sene önce ki doktorlar yok zaten baktım bulamadım o yüzden bir sormak istedim Araştırma hastanesi diye oraya gidiyim yine dedim
Göztepe nasıl peki ?
Hiç gitmedim bilmiyorum canım
Zeynep kamilden memnun olan tanıdıklarım var ama şahsen bende tövbe ettim bir daha gitmemeye. Gebeliğimin basindan beri Göztepeye gidiyorum. Ilk başlarda özele de cok gittim ama Göztepe de devam etmeye karar verdim ta ki doktorumu bulana kadar.
Doktorunuz kim peki ?
Asla tavsiye etmem
Hastaneyi mi canım kızlar peki anadolu yakasında bu en azından bundan daha iyi bir hastane diyeceğiniz bir yer var mı biliyorsunuz az çok çok pahalı özeller
Valla ben istanbulun hiçbir yerinde devlet hastanesini önermem kasap gibiler ilgi yok alaka yok sinir stres çok empati yok zeynep kamil eskiden iyiydi şimdi aşırı kalabalık odaları pis doktorları tuhaf göztepe de keza öyle ben kanamamdan ötürü zeynep kamile göztepeye vs gittiydim lütfi kırdarada gittim doktor yatış vermişti lütfi kırdar paçalarımdan kan akarken koca hastaneye seni ni yatırıcaz diyip geri göndermişti apanstim patlamadan lütfi kırdar ameliyat etmedi 4 kere aynı tahlilleri yaptı birden fazla doktor gezdim ağrıdan kıvranıyordum en sonunda patlayınca apar topar ameliyat ettiler şimdi 2 sene oldu dikiş izimden bahsetmiyorum kasap gibi kesmişler 4 kere sezeryan yapan insanda böyle iz yoktur tuhaf bir yer valla eğer bütçenize uygun olursa malteoe medipol 20 bin civarnda kartal avicenna 24 bim civarında
Yaa öyle mi çok geçmiş olsun SSK yok işte eşimde dolasıyla bende de olmuyor fazladan para istiyorlar sordum ben kaç kişiye
Ben hamileliğin basindan beri zeynep kamil savas kanbur hocaya gidiyorum evet asistanlara ultrasonu uzerimizde öğretiyorlar fakat doktorumdan cok memnundum perinatoloji takip edecek artik hatta gittgim dpktor da esiymis sagolsun o yönlendirdi ayrintili ultrasina randevu bulamamıştım suan cok guzel ilgileniyorlat insallah dogumda da boyle olur hic bilmiyorum cevremde z.kamjlde dpgum yapan yakinimda yok araştırma diye gidiyorum praya bakalim
Hayır canım fazla para vermezsin gebelik sürecinde annelik hakkı oluyor . Annelik hakkından faydalanıp aynı sgk ücreti veriyorsun
Ayrıntılı ultrasona girdim ben orda siyah beyaz ultrasonu bide e nabiza düşmüyor görüntüler bilginiz olsun imkanınız varsa haftanizi geçirmeden özelde yaptırın bana renkli dendi gittiğimde hayal kırıklığı son haftamdi geçti boşu boşuna