Zemzem ve hurma

Pütürlü şekilde vermeyeceksin eline Hurmaya biraz batır o tatlı hali gitsin damağına şöyle süreceksin sadece 1 tatlı kaşığı da zemzem İnşallah ben de yapmayı düşünüyorum

Bende yapmayı düşünüyorum koydum çantama

1 Beğeni

Genel olarak Dinimizde sünnet olan şeyler sağlık açısından bizler için faydalı şeyler. Bende unutmazsam inşallah yapıcam :smiling_face:

Zararı olsa peygamber efendimiz yapmazdı onun zamanında tavsiye ettiği herşeyi şimdi bilim insanları araştırıp tavsiye ediyor …ben gözü kapalı güvenir yaparım siz sünnete niyetlenin rabbim ona göre sağlık sıhhat nasip etsin

Dogrudur ama bilemiyorum acikcasi 6 aya kadar anne sütü diyorlar su dahi vermeyin diyorlar bal tatli sekerli su vs vermeyin diyorlar

Bende yapıcam inşallah kızlar haftaya doğum çantama attm bile bir yerde okumuştum acve hurması diye ben ondan aldm

1 Beğeni

Ben günde 1 çay kaşığına yakın su vermeyi düşünüyrm helede bu sıcaklarda anne sütünde suyu ne kadar karşılıyor deselerde vermeyi düşünüyrm

Ben ilk defa duyuyorum hurma neysede zemzemi denemek isterim 2 3 aylik oldugunda

Bende sonradan duydum bu hurma zemzem işini kimsede dememisti diğer doğumlarda bunda herşeyi araştırıyorum o yüzden öğrendim ve yapmayı düşünüyorum herkesin de dediği gibi yedirmek değil amaç mideye inecek tek şey bı çay kaşığı zemzem hurma zaten damağa sürülüyor ağzında sadece tadı oluyo hem memeyi tutması da kolaylaşır ağzındaki tadı yalanirken direk tutturabilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni