Zehirlenme hakkında

Kafama takıldı bizim bir tanıdığımızin canı hamile iken mangal çekmiş mangal yaptıkları sırada birkaç tane yemiş sonraki günler çok kötü hissetmeye başlamış kanaması olmuş doktora gitmiş çocuk düşecek demişler arastirmislar çocuğun tavuğa ve havaya karışan mangal isinden zehirlendiği tespit edilmiş dün biz de evin içinde elektrikli sac ile bükme denilen içli ekmekten yaptık baya bi evin içinde olunca pek farkedilmiyor ama ben farkettim gözlerim hafif hafif yanmaya başladı nefesim daraldı ev öyle bir is olmuş ki tüm odalara sarmış hemen balkonları neyin açtırdım soğuk diyorlardı söz dinletemedim aç kapa aç kapa anca hafifledi acaba öksürüğün artması vs bundan dolayı olabilir mi ya gece boyu uyuyamadım içime korku sindi kalbim kötü oldu minik mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum :disappointed:

1 Beğeni

Öksürük yapar ama uzun sürmez diye düşünüyorum bence içini ferah tut bir şey olsa hemen 1-2 saate zehirlenme belirtisi görülürdü bakım yarın doktor ne diyecek

1 Beğeni

Teşekkür ederim içim ferahladi insan neyin ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeyince kalbi daralıyor zehirlenme hakkında pek bir bilgim yok :blush:

1 Beğeni

Randevunuz nasıl geçti

Hastaneye hiç gitmedim ki :sweat_smile: