Zaman geçmiyor kızlarrr

31 haftalık olduk. Uyku diye bişey kesinlikle yok midem sürekli yanıyor ayaklarım yanıyor sabaha kadar sağa sola dönemiyorum bebeğim sürekli tekmeliyor 7 24 ben artık doğurmak istiyorumm hayırlısıyla :sob::sob:

Bizde doğurmak istiyoruz benimde doğuma 8 gün kaldı zaman hala geçmiyor nezaman gelecek artık diyorum çok yoruldum çok sıcak :pleading_face::pleading_face:

Mide yanması için drunuz ilac vermedi mi? Benimde bir ara cok oldu drum gaviskon verdi o sekilde biraz rahatladım. Ayak yanması agrısı da şimdiler de yasıyorum.Onun içinde legene su koyup ayagımı sokuyorum(biraz soguk) içine bir yk kaya tuzu ekliyorum cok iyi geldi tavsiye ederim sizede. Yolun sonuna yaklasmıssınız biraz daha sabredin, dua niyetine gecmesin bebiş zamanında gelsin saglıkla ins.

Ayy az kalmış sizinde

Evet az kalmış ama bir aydır zaman gecmiyor :slightly_frowning_face:

Ayy amin amin canm zamanında gelsinde. Yok bi ilaç yazmadı bende kovaya su koyup ayaklarımı koyuyorum ama yok bana mısn demiyor

Ayakların yanmasi şekerin olmasın mı canım

Şekerim yoktu doktora dedim işte ayaklarım yanıyor kramp giriyor magnezyum yazdı ama etki sıfır bu ilaçlar bi tek bana mı etki etmiyor

Arkadaşın dediğini yap kaya tuzu suya kuy ayağın kalsın içinde bakalım nasıl olacak

Sıcaklardan oluyor birde biz diğer insanlars göre 2 kat yanıyoruz bebek bizde jeneratör görevi görüyomuş :face_with_hand_over_mouth: bende ayakalrımdan uyuyamıyordum sıkıntı geliyodu lavanta yağı ile çözüm buldum ayaklarımın oldugu tarafa 2 3 damla damlatıyorum resmen ayaklarımın can sıkıntısını alıyor

Bende aynı durumdayım şuan 35 hafta olacaz buzlu suya koydum ayaklarımı gecenin bu saatinde vantilatör bir yandan :disappointed_relieved: 38 39 haftalara ışınlanalım ya bu ne çekilmiyor bu sıcaklar :joy:

Ay resmen beni anlatinn bende oyleyim :smiling_face_with_tear::pleading_face: