Mrb güzel hamişler
Gebelik ten herhalde bilmiyorum ama bi bakıyorum sivilce çıkıyo sonra düzeliyor anlamadım giti yüz için herhangi bir ürün kulanann varmı acaba
Beyaz kalıp sabun kullanabilirsiniz bildiğimiz şu hacı şakirler varya ondan. Eğer yağlı ve akneye eğilimli bir cildiniz varsa akneleri kurutuyor. Çıkan sivilce üstüne de sabunu azcık ıslatıp sürüp bekletin üstünde kalsın uyurken yaparsanız daha iyi olur hemen kurutur. Onun dışında her şeyi cilt emdiği için bu süreçte başka bir şey kullanmıyorum bebeğe zararı olur mu bilmiyorum diye ![]()
![]()
Anladım çok tşkr ederim bende kulanırm inşallah evet benmde ilk gebelğm herşeyden korkuyorum vala
Ben de çok endişe ediyorum o yüzden elimden geldiğince uzak duruyorum cilt bakım ürünlerinden. Salatalık kabuğuyla arada bir yüzümü siliyorum bir de sade soda varya maden suyu onu buz kalıbına döküp donduruyorum. Duş sonrası o buzdan bir tane alıp tüm yüzüme boyun bölgeme uyguluyorum eriyene kadar. Cildi besliyor nemlendiriyor canlılık veriyor kırışıklıkları engelliyor düzenli kullanımda tabi
fikir olur size de
Ay çok tşkr ederim sağlıkla alırsn inşallah kucagına bende uygularım artık ![]()
Amin çok teşekkür ederim senin de bebişin sağlıkla bereketle gelsin inşallah ![]()
![]()