Kızlar yüz akneleri ne önerirsiz bakım için, bide benim 3 aylık olmuş gebeliğim, ama göbeğim bilinmiyor bu normalmı acaba
“Sepkileri” ile ne demek istediğini anlamadım canım.
Düzenledim canım
daha gobegin cikmasi icin erken canim 25 inci hafta da disaridan seni goren hamile demeye basliyoo ama kisiden kisiyede degisebilir
3 aylık erken daha bende 17 haftaligim kendim bakınca göbeğim kilo göbeği gibi duruyor dışardan belli olmas seninde yeni yeni çıkmaya başlar iç göbeğin geniş ise daha geç belirginleşir
Benim normalde cildim karma tip ve hamile olmadan önce çok sivilcem çıkardı . Hatta kanlı şekilde olurdu şükür 15. Haftamdayım çıkmadı ama genel olarak yüzü temiz tutmakta fayda var garnierin jeli ile temizliyorum yüz maskeleri yapıyorum ve kağıt nem maskeleri kullanıyorum temizlik aşamaları bittiğinde sonrasında tek güneş kremi kullanıyorum şu dönemde the purest onun etkisi oldu gibi hissediyorum biraz ama hormonlardanda yapım değişti gibi geliyor bilemiyorum
Erkek çocuğu mu canım
Sudocrem sürünce sivilce geçiyor deneyebilirsin
Henüz belli değil cinsiyeti yani öğrenmedik açıkçası . Bilemiyorum ama tavsiye ederim haftada bir yüze bakım yapmak yatmadan da yüz jeli temizleyip nemlendirmek ve 3 litre su baya iyi geldi bana
Erkek çocuğunda yüz tertemiz oluyor o yuzden sordum bende sivilceli yüze sahibim qma hamileyim yüzüm temiz geb3likten dolayı
Hayırlısı olsun diyelim inşallah . Bakımlarımı hep yapardım da kanlı tarz patlamaz benim sivilcelerim bu hamilelik sürecinde olmadı da belki olabilir bilemiyorum
Tabiiki normal benim bayağı büyümesi bile 7. Ayı bulmuştu ilk bebeğimde, gebelikte hormonlar yenileniyor benim sivilcelerim zamanla geçmişti. Tavsiyem yüz temizliğimizi güzel yaoin nemlendiricinizi ve güneş kreminizi de ihmal etmesin zamanla azalacak bunlari da içerikleri temiz ürünlerden seçerseniz muhteşem olur
Ben 5 ayliktim disardan biri anlamiyordu . 6 ayima geldim birden buyudu
Yuzumde sivilce cikmadi ama gunes yangi leke cok fazla onun icin de dok. Bir krem yazdi onu kullaniyorum ,yuz temizleme jeli ve gunes kremi baska birsey kullanmiyoru.
O yüzden kardeşim oğlanın pişik kremini çaldı
Ahahah
İlk 3 ay çok normal o sivilcelenmeler vs bendede aşırı vardı hiçbir şey yapma bol bol yıka yağlı durmasın yüzün kendiliğinden geçiyor son ay hatta yüzün hiç olmadığı kadar güzel oluyo göbek konusuna gelince 2 aylık olup 5 aylık görünüyodum şimdi insanlar 7 aylık falan saniyo son haftalarımdayim
Benim hamile olmadan öncede kilo aldığımda göbek ve mide çıkıyordu. Vucudumun yapisi boyleydi. O yuzden hamilelikte henuz 3 aylik ama baya gobek cikiyor insallah dogumdan sonra toparlarim