Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün 100. yılında tüm zorluklara rağmen ayakta ve dimdik. Orta Doğu’daki karmaşa ve istikrarsızlık ortasında, Türkiye’nin barış, adalet ve kardeşlik mesajı her zamankinden daha önemli. Bu özel yılda, hem kendi tarihimize hem de komşularımıza karşı olan sorumluluklarımıza dikkat çekerek, Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesini yüksek sesle tekrarlıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, bölgesel huzur ve istikrar için omuz omuza verelim. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!"
İsrail’in yapmış olduğu soykırımı kınıyorum. Bölgemizi top yekün yakmanın derdindeler. Allah fırsat vermesin
Amin amin. Ben artık haberlere bakamıyorum ölen mahsum insanları görmek içimi yakiyor . Rabbim zalimlere fırsat vermesin inşallah
100 yılınız mübarek olsun. Yaşasın Türkiye Cumhuriyyeti!
TV ye bakamıyorum yemek yiyemiyorum su icemiyorum herşey boğazımda düğümleniyor bu nasıl bir zulümdü rüyalarıma giriyor masum insanlar bebekler kadınlar çocuklar rabbim rahmet eylesin
Şu yapılan zulme şu yapılan insanlık dışı davranışa biz kadınlar olarak dua edelim rabbim bu Yahudilerin yaptığı zulme artık bi son verir inşallah bu insanlar sadece Müslüman oldukları için bu zulmü görüyor dünden beridir kendimde değil yediğim yemekten içtiğim sudan yattığım yataktan utanıyorum giydiğim kıyafetten utanıyorum onlar orda aç susuz çocuklarının ölüsünü taşırken kefenleyecek kefen bulamaz ölüleri sayamaz haldeyken küçücük çocukların top oynamak ip atlamak yerine yerlerde parçalanmış cesetlerin başında otururken annelerinin babalarının kardeşlerinin ablalarının ölüsü başında beklerken böyle durmak tan utanıyorum dualarınızı eksik etmeyin dualarınıza ihtiyaçların ahirette yakamıza yapışacaklar müslümandık kardeştik neden bi duayı çok gördünüz diye o anneler aç susuz çocuklarını toprağa koydukları için vicdan azabı çekiyolar biz de onlara karşı vicdanımızı sorgulayıp dualarımızı eksik etmemeliyiz etmeyin
Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Türkiye
- yılımız kutlu olsun
Çok güzel yazmışsın
Sorulacak vallahi de billahi de bunun hesabi ahirette bizden bile sorulacak elimizden birsey gelmiyorsa bile dua edelim en azindan dua ettik diyebilelim bu savaş falan degil bu katliam bu toplu cinayet vahşet ordaki insanlar bu zulmü yaşarken nefes almaktan bile utaniyor insan kim bu zulme ses etmiyor bu zulümden rant sağlıyor ordaki masum canlarin ölmesine firsat veriyorsa Rabbim daha beter etsin onlari nerde bi savaş katliam olsa dil din irk demeden sırf insan diye üzülen bizler ordaki müslüman kardeslerimiz bunu yaşarken sessiz kalmayalim yer gök dua ile kurulmuş hicbisey yapamiyorum deme elinden ve kalbinden geleni yap dua ett Rabbim imtihan eder ihmal etmez bizler dualarimizi eksik etmeyelim müslüman kardeslerimizden