Buyrun kizlar annemin ördükleri bazilarini vermişim bunlar kalanlar siz giydirir misiniz boyle seyler ben melegimin emegi diye kullandim hepsini
Ellerine sağlık annenizin.
Emek var,göz nuru var orada seve seve kullanırdım.
O kolsuz olan yelekler var ya onları çok severim ben.İncecik giydirip üzerinden onu giydiriyorum evde.
Neden giydirilmesi ben çok beğeniyorum bende yelek felan ördüm giydircem Allah’ın izniyle
Eylül’ün de bir sürü var, iyi oluyor yaa
Mekanı cennet olsun inşallah hepsi çok güzel ben giydiriyorum sıcak tutuyor çocuğu iyi oluyor
Nur içinde yatsın ben de annemin öldüklerini giydiriyorum
Allah uzun ömürler versin ama benim annem vefat etmedi yasiyor 48 yasinda ben ona hep melegim diye hitap ediyorum
Annem yaşıyor canım Allah uzun ömürler versin ben ona hep meleğim diye hitap ediyorum
Ördüğü battaniye de vardi ama bulamadim onuda verememişimdir inşallah
Ya bende rahmet eylesin yazdıkların görünce neden öyle yazdılar acaba dedim. Ben hitap olarak melek dediyini anlamıştım eline sağlık teyzemizin cok güzel hepsi bende örüyorum el işlerin çok severim hepsi bir birinden güzel
Benziyorsunuz ana kız
Teşekkür ederim canım ben de yaparim el isi vs severek evimde de kullanirim
Maşallah size
Çok güzelsiniz
Çok teşekkür ederim canım
Ay bende vefat etti sandım kusura bakma rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
Keşke öyle yetenegim olsa yapıp giydirsem kızıma ellerimdeki sinir sıkışması yüzünden patikte yapadim ip aldım sis aldım ne yazikki ellerim tutmuyor
Suc benim melegim diyince herkes oyle algılıyor
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah annenize