Yün yelek ve takimlar bebege tercih eder misiniz?🧥

Buyrun kizlar annemin ördükleri bazilarini vermişim bunlar kalanlar siz giydirir misiniz boyle seyler ben melegimin emegi diye kullandim hepsini

13 Beğeni

Ellerine sağlık annenizin.:clap:t2:

Emek var,göz nuru var orada seve seve kullanırdım.

O kolsuz olan yelekler var ya onları çok severim ben.İncecik giydirip üzerinden onu giydiriyorum evde.

2 Beğeni

Neden giydirilmesi ben çok beğeniyorum bende yelek felan ördüm giydircem Allah’ın izniyle

2 Beğeni

Eylül’ün de bir sürü var, iyi oluyor yaa :smiley::smiley:

2 Beğeni

Mekanı cennet olsun inşallah hepsi çok güzel ben giydiriyorum sıcak tutuyor çocuğu iyi oluyor​:rose:

2 Beğeni

Nur içinde yatsın :palms_up_together:t2: ben de annemin öldüklerini giydiriyorum :innocent:

2 Beğeni

Allah uzun ömürler versin ama benim annem vefat etmedi yasiyor 48 yasinda ben ona hep melegim diye hitap ediyorum​:palms_up_together:t3::heart:

4 Beğeni

Annem yaşıyor canım Allah uzun ömürler versin ben ona hep meleğim diye hitap ediyorum :palms_up_together:t3::heart:

4 Beğeni

Ördüğü battaniye de vardi ama bulamadim onuda verememişimdir inşallah

1 Beğeni

Ya bende rahmet eylesin yazdıkların görünce neden öyle yazdılar acaba dedim. Ben hitap olarak melek dediyini anlamıştım :upside_down_face:eline sağlık teyzemizin cok güzel hepsi bende örüyorum el işlerin çok severim hepsi bir birinden güzel​:upside_down_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benziyorsunuz ana kız :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım ben de yaparim el isi vs severek evimde de kullanirim

1 Beğeni

Maşallah size :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzelsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Long Distance Love GIF by Chibird

Çok teşekkür ederim canım I Love You Smile GIF by corgiyolk

1 Beğeni

Ay bende vefat etti sandım kusura bakma rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Keşke öyle yetenegim olsa yapıp giydirsem kızıma :smiling_face_with_tear::heart: ellerimdeki sinir sıkışması yüzünden patikte yapadim ip aldım sis aldım ne yazikki ellerim tutmuyor :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Suc benim melegim diyince herkes oyle algılıyor :blush::heart::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah annenize​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni