Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapılır

Kızlar yumurtlamadan kac gün sonra test yapmak uygun olur bugün yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı yumurtlama dönemimdeyim suan çıkmaması normal mi gecikme de yok tabi henüz

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada:

Yumurtlama döneminden sonra gebelik testi genellikle adet gecikmesinden itibaren 10-14 gün sonra yapılmalıdır. Bu süre, vücutta gebelik belirtileri ortaya çıkmadan önce yeterli miktarda hCG hormonunun birikmesini beklemek için önerilir.

Umarım pozitif sonucu görürsünüz :pray:

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum inşallah :pray: cok amin :pray:

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

1 Beğeni

Merhaba ben de adet tarihimde yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama en garantisi adetiniz 4 5 gün geçince yapmak ya da adet tarihi yaklaşınca kan tahlilinde baktırmak

2 Beğeni

Bende henüz gecikme yok yumurtlama dönemindeyim ayın 19da adet görmem lazım gecikirse eğer vardır diye umuyorum Rabbim bu duyguyu hayırlısıyla tekrar yaşatır isteyen herkese içinde de bana :pray::pray::pray:

1 Beğeni

Günaydın aramıza hoşgeldin :star_struck:

Adet gününüz 10-15 gün geçtiğinde evde yapılan testler pozitif sonuç verir ama kandaki Beta HCG testi ise ilişki sonrası 6-8 gün sonra pozitif sonuç verir hakkınızda hayırlısı :palms_up_together:t2::two_hearts:

2 Beğeni

Cok teşekkür ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :pray:

2 Beğeni

Ben bu yumurtlama günü olayını hiç anlamadım ben tüm gebeliklerimde adetin ya bitişinde yada başlangıcına yakın hamile kaldım ama test için hiç acele etmedim tabi genelde günün 1 hafta 10 gün geçmeli diyor doktorlar

2 Beğeni

Amin canım rica ederim :two_hearts:

2 Beğeni

Merhaba @sarıpapatyaderler hoşgeldiniz :bouquet: gebelik oluşuysa döllenmeden 10 gün sonra kanda beta hcg yükselmeye başlar en son da idrarda gözükür. Yani regli olmanıza yakın bir tarihte tekrar denemelisiniz umarım pozitif görürsünüz ben de çok heyecanlandım :star_struck::innocent:

Araçlar>hamilelik çizelgesi

3 Beğeni

Yaaa cok teşekkür ederim yaaa cok sağolun Rabbim duysun sesinizi inşallah :pray::heart::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Merhaba ben de adetimden üç gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra adetime iki gün kala kan testi verdim orada çok düşük bir meta hormonum pozitif çıktı fakat çok çok yeni olduğu için idrarda çıkması mümkün değildi o yüzden regldan 3.04 gün önce denemeleri ben de çok yaptım ve negatif sonuçta karşılaşıp daha sonradan pozitif gördüm Yani regl ı beklemek gerekiyor ya da çok merak ediyorsan ilişkiden 11:12 gün sonra kan testi vermeni öneririm

2 Beğeni

Cok teşekkür ederim :pray::heart::heart:

2 Beğeni

Yumurtlama gununuzu tam olarak biliyor musunuz? Ovulasyon testiyle takip ettiyseniz eger yumurtlamadan sonra geçen gün sayınıza göre(DPO) hcg hesaplaması yapabilirsiniz

Örneğin Dpo 12 ise ortalama hcg kan degeriniz 45 olacaktır. Max ve min degerler de diğer sutunda yazıyor. Kesenin görünmesi ise dpo 20-21 i bulacaktır. İdrar testinde ise idrar testleri yanıltıcı olacagı için adet gününden önce yapılması dogru değil. En erken adet gününde veya adetten üç gün sonra yapabilirsiniz. Erken gebelik testinde ise adet gununden birkac gun once pozitif gorulebilir yada adet gününde pozitif gorulebilir fakat ilk haftalar kimyasal gebelik riski oldugu için adet gununden once test yapılması saglıklı değil.

1 Beğeni

DPo ne dmek

Yumurtlamadan sonra gecen gun sayısı