Kızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren bir haftadır kasiklarimda rahminde ağrı hissediyorum birden geliyor bazen de hafif sürekli olmuyor acaba neyden oluyor yaşayan varmı böyle bı durumu fikriniz varmı?
Yumurtlama döneminde ilişkiye girdiyseniz ve kendinizi kastiysanz ondan olabilir veya üşütmus olabilirsiniz ayaklarınızı sıcak tutun gebelik belirtileleri desem bence değil ama adet gününüz geçsin test yapabilirsiniz
Hoşgeldiniz aramıza
Teşekkür ederim
Bende de oluyor o ağrılar genelde korkulacak bişey değil fazla değilse tabi
Ya aşırı değil hafif hafif oluyo hamilelik mi diye düşündüm de
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Ben biraz özel duruma giricem ama artik kusuruma bakmayin yardimci olmak için agrilar eger gun aşiri fazla iliski yaşadiysan o donem icerisinde ve agir geldiyse sana normaldir yumurta catlama doneminde genel olarak hafif adet sancisi gibi kasiklarda agri belde agri normaldir
Teşekkür ederim
Evet birliktelik fazla olduyumurta catlayinca mı böyle oluyor adetime 8 gün kaldı bir haftadır böyle ağrılar var hafif derecede ama
Yani sizi umutlandırmak istemem bende bu durumlarda çok umutlanirdim ama hep regl olurdum biraz zamana bırakın daha gününüze varmış tabi ki belki de vardır ama şuan çok erken serap hanımın da dediği gibi gün aşırı ilişki yaşadığınız için o ağrılar normal gününüzü bekleyin umarım pozitif sonuç alırsınız