Yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

Ben ocak 2sinde çatlatma iğnesi vuruldm 18.inde kan verdm 188 cikti sizin nasıldı kızlar

5 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :star_struck:

4 Beğeni

Olsun GIF by Liya Neon Atelier

1 Beğeni

Aminnnn inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Canım şey soracağım doktorun mu onerip vuruluyosunn yoksa kendin mi gidip vuruluyosunn bilgi verir misin kaç aydır istiyosunuz olmuyo bende düşünüyorum iğneyi

Birde ücreti ne kadar devlette mi oldun özel de mi

Ben 1 kere asilama tedavisi görmüştüm. Bununnicin tuo bebek merkezine gitmen lazim once tupler kapali mi acik mi diye bakilir ardindan rahim filmi sperm testi ve diger tahliller yapildiktan sonra senden hastane biakc evrak istiyor devlet belli bi kismini karşılaması icin rapor cikiyor çatlama ignesi yumurta buyutme ignesi veriliyor ekim ayında 1500 tl odemistim. Bide tuplere bakmak icin ilac istiyorlar oda parayla euro ile satiliyor sanirjm 4500 de ona odemistik

Bu dediklerim devlet hastanesi icin gecerli eger devlet belli kismini karşılasın istiyorsan devlete gitmek mecburiyetindesin ozele gidince devleet hic destek olmuyor

O kadar pahalı mii bilmiyordum benimde sıkıntım yok kadın doğuma gitmiştim ama 11 aylık evliyim benimde olmuyor ilk günden beri

Bende 1 bucuj yil denedim olmayinca oyle gittim benim tuplerin biri tamamen kapali çıkmıştı diger tup de hafif tıkanıkmis onu temizlemisti euro iel alinan ilaçla. Kadin doğuma bende cok gittin ama onlar bu detaylari bilmiyorlae olur bi sorun yok deyip geçtiler hep

Aşılama tutmadi daha sonra kendiligimden hamile kaldim bunun da sebebi bence tuplere bakilmasi ve rahim filmi diye düşünüyorum

Anladım bende 11 aylık evliyim hiç bir sorun yok de dediler ama tutmuyor benimki de doğal yollarla olmasını istiyorum ilk önceliğim o yıl dolmadan da bakmiyolarmis bildiğim kadarıyla bakalım soğan kürü deniyorum inşallah olacak Rabbimin izniyle

Benim 5 yildir olmuyodu doktor onerdi tedavi oldum oyle oldu

Ben ozelde oldum canim manisada oturuyorum denizliye gittim 1 ay gonalf iğne çatlatma iğnesi normal iliski olmasaydi bidahaki ay asilama olucakti

Hım doğrudur sağlıklica kucağına alırsın inşallah

Sende inşallah en yakin zamanda alirsin ama devlette uğraşma ilgilenmiyorlar

Evet bende Kırşehir deyim ama buranın özeli da anca para almayı biliyor devlet ilgilenmiyorr bilmiyorum yaa bu hastaneler niye böyle ama ben doğal yollarla olacağına inanıyorum onlara gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde verecek rabbim bana hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebisler​:heart:

Ben devletde oldum doktor hemsireler cok ilgiliydi

Ne kadar ödediniznve ne zaman oldunuz iğneyi