Yoyko City 3 in 1 bebek arabası

Yoyko City 3 in 1 bebek arabası kullanan var mı kaç yasa kadar kullanılabiliyor lütfen söyler misiniz

1 Beğeni

Bizim kraft ama sizin hamak kısmı güzelmiş

1 Beğeni

Çok güzel görünüyor araba acaba kullanışlı mi

1 Beğeni

Ben de onun için tereddüt ediyorum indirimde kullanışlı ise alacağım marka iyi marka biliyorum ama kaç yasa kadar kullanılır onu bilmiyorum

1 Beğeni

Aynısını kullanıyoruz nerdeyse sadece bizde belecoo markası

1 Beğeni

Peki kaç yasa kadar kullanılıyor port bebe kısmı yaş ilerleyince sıkıntı yapıyor mu ben çok kararsiz kaldım hep böyle bir araba hayal ediyordum ama kimisi hiç kullanışlı değil diyor kimisi çok kullanışlı diyor kimisi kabin araba al diyor kimisi ben çocuğum buyuyene kadar kullandım bu arabayı diyor çok kafam karıştı ama hayalim hep bu araba idi acaba diyorum hayalimken bunu alsam ilerleyen yılda olmadı bu ayak kısmı açık olandan mi alsam o zaman da iki iş oluyor iki masraf bilemedim ben ya :exploding_head:

Ben çok memnunum şahsen.15 kg kadar taşıya biliyor+0/36 cı aya kadar kullanmak mümkün.Zaten bebek yürümeğe başladığında pekde kendisi istemeyeceğini düşünüyorum sonuçta 5,6 yaşına kadar arabada taşımayacağız ki.:face_with_hand_over_mouth:Her gün dışarı çıkarıyorum eşimde işte oluyor yani kendim çok rahat indirip,çıkarıyorum tek başına.Genel olarak ben menunum ve tavsiye ederim.:seedling:

Teşekkür ederim gönlüm ferahladi karar verdim alıyorum bazen çok da düşünmemek lazım bazı şeyleri :sweat_smile: