Iyi geceler arkadaşlar 10 gündüz yatiyorum hastanede 29 haftaligim erken doğum ve seker yuzunden bugun insülin baslatildi diyet fayda vermedi sürekli aglamak istiyorum surec beni cok yordu yipratti lutfen bana da dua edin
Amin inşallah canım 8 yasinda bir kizim var teyzesi bakiyor özlüyorum kokusunu ilk aylardan beri hep böyle yorucu gecti 6 dusukten sonra bu kızımda cok şükür bu kadar geldık ama suan yazarken bile duygulanıyorum tuhaf mi bilmiyorum
Rabbim yardımcınız olsun Kardeşim… İşte hep diyorlar ya kolay olsaydı imtihan olmazdı… Tamda öyle bir durumun içindesin… Sürekli dua et tesbih çek ve güzel düşün… Allah’ın izniyle bu günlerde geçecek… inan ki ben artık anlayamıyorum neredeyse sorun yaşamayan gebe kalmadı maalesef hep bir sıkıntı… Rabbim sonunu hayırlı eylesin
Yavruna ve sana sağlık sıhhat afiyet şifa selamet diliyorum ![]()
@Zelihasaka Dualarımız seninle
haklısın zor ve yorucu ama bebişin için güçlü olmalısın kendini üzme lütfen senin ruh halin bebeği de etkiliyor sürekli dua et tesbih çek geçecek Allahın izniyle Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ![]()
![]()
Evet yanlışlık olmus amın canım amın