Arkadaşlar birşey sorucam ben yaklaşık 6 saatlik nir yolculuk yaptım şuan göbek deliğimin üst kısmında ve kasıklarda ağrım var nefes verirken sanki ağrı daha çok can acıtıyor gibi bu neden olur? 15.haftanın içindeyim.
Uzanın bol bol dinlenin. Vücudunuz çok yorulmuş
Dr a gitmeme gerek var mıdır sence
Geçmezse eğer gidin bence.
Bende demin yolculuk yaptım.
Bendede göbek deligimin ustu agriyordu arabada da
Sebep şu ki arabada saatlerce oturdugumuz için iki kat oluyoruz agriyor,bende geldim bağ evine ,dinlenmeden evin silip supurdum falan, nasıl yoruldum inanamazsın,yol yolculugu bir yandan tozu temizlemek bir yandan şimdi biraz uzandım.yemek yapicam daha .
Hamileye 6 saatlik yol riskdir.o kadar uzun saat nereye gitdin kız.
Hamileyken araba yolculugu az olmalı.yarim saat falan.
6 saat nasil risk etdin.
Benim yolculugum 30 dakikaydı.
Ama öluyordum dedigin gibi.
Merak etme sorun olmaz ama bir daha o saat suresinde binme arabaya.
Ağrın bugun olacaktir uyuyana kadar bile,cunki normal 6 saatlik yol gitmişsin.ama sabah uyandiginda yine olursa doktora söyle.
Bendede şu an agriyor hala ama yoldan oldugunu biliyorum artık,çok geldi başıma .
Bence de dinlendiğin halde geçmediyse doktora haber vermek lazım ama genelde dinlenince geçiyor. Bir de saat başı arabayı durdurup biraz hareket etmen gerekiyordu
Manisa akhisardan istanbula geldim aslında o kadar sürmüyor ama vapuru kaçırdık 2 saat yolculuk uzadı. Dr gittim yolculuğa bağlı olur dedi herşey normal çıktı midende de olabilir dedi o sırada rahim kısalığını sorduk risk var denmişti daha önce Allaha şükür oda normal çıktı ama hala sancı var biraz.