Yolculuk hakkında bilgi

Hanımlar birşey soracagım sizce 34.haftada uzun yol risklimidir ?

ben pzts gunu memlekete gidecegim canim 5 saatlik bir yol dr uma sordum gidebilirmiyim diye 32 haftaliksin gidebilirsin 2 saatte bir mutlaka mola dedi ama 34 ve sonrasinda asla gondermem riskli dedi canim

1 Beğeni

Saol canım teşekkür ederim.

1 Beğeni

rica ederim canim​:smiling_face_with_three_hearts:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim. Güzel bir yere git bari doğum yaparsan eğer :joy: Eşimde bana 7 aylık olunca tatile gidelim diyor bende ozaman yurt dışında falan çıkalım erken doğum falan olur gittigime deysin diyorum. :smiley: Espiri bir yana doktora sormadan gitmenizi tavsiye etmem doğuma çok az kalmış çünkü :people_hugging::two_hearts:

@Elifnur merhaba hoşgeldiniz :bouquet: kaç saat sürecek bir yolculuk? Riske etmeyin bence de doktorunuza danışmadan yola çıkmayın

Kızlar gebelikte yolculuk ilerleyen zamanlarda mı tehlikeli oluyor sadece bende yola çıkacam yakın zamanda onun için sordum 7,8 saatlik bi yolculuk olacak

34 ve sonrasinda yasak canim ben 32 yim dr um gidebilirsin dedi 2 saatte bir mola sarti koydu

1. Haftada 4 saatlik yolculuk yapılır mı yapanlar veya bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

Ben 23. Haftadayım 4 saatte olsa cesaret edip çıkamıyorum yolculuğa çok ödem oluyor ki sen son haftalarda sın ödemin artmazmı?

Dr sorun olmaz diyorsa çıkın 4 saat uzun değil aslında.

1. Haftada dayım 8 saatlik yola gidiyorum kendi aracımızla herhangi bir sorun olurmu uzun yolculuk yapan oldumu hamileyken ?

En az 2 saatte bir durup 10 dk yurumen lazim canim birde ayaklarini uzat mumkun mertebe odem vs olusmamasi icin

1 Beğeni

Benim bu haftasonu Kocaeli’nden Antalya’ya gitmem gerekiyor çok uzun yol nasıl dayanıcam bilmiyorum kuzenimin ikizleri 7 8 saatlik yol yapt8gi için düşmüş diye biliyprum korkuyorum ben 20. Haftamdayım ilk gebeligim kaybetmek istemiyorum ondan sonraki 2 hafta sonra da Kocaelinden Sinop’a gidicem abartiyo olabilirim sizce ama yolculuk hamilelikte iyi degil diye yakinlarimdan duydum uzmanlar da 2 saate bir mola verip yürüyüş yaparsan sorun olmayacsgini soyluyor Antalya ya gittikten sonra 2 3 gun sonra da kocaeline donulecek Bilmiyorum bir sikinti olur mu olma mi Allah ın izniyle olmaz ama yinede ister istemez korkuyorum bilgisi olan yaşayan varsa bişey spyleyebilir mi

Kac saat var. Burda onemli olan doktorunjzun ne dedigi. Kuzenininiz dusuk yapti diye sizde de kyle olacak diye bisey yok. Tabiki zor ve uzucu bir durum . Ben 27 haftadayim otobuske 8 saatlik yola gittim gedim. Tabi birwz ayaklarim vs sisti ama olur o kadar zaten oncesinde de vardi.

Doktora en erken randevu 12 haziranda alabiliyorum 12 hazirana kadar da gidip gelmis oluyorum doktoruma danismak isterim tabiki ama maalesef randevusuz de kabul etmiyor kime danişıcamı şaşırdım

1 Beğeni

MECBUR GIDECEKSeniz evham yapmayin. Ayaklarinjzj uzatarak gidin . Iki saatte bir mola verin tabi verme sansiniz varsa. Ben onceki gebelikte 32 gaftalikken vs de gitmistim sikinti olmadi cok şükür. Sizin kac saat yol neyle gideceksiniz

Canım bende gittim 7 saatlik Mersin’e annemlere otobüsle benimde ilk gebeliğim ayak şismesi dışında her hangi bir sorunum olmadı gebeliğin ilk dönemlerinde sorun olmuyor ama son dönemlerinde riskli oluyor yolculuk

10 saatlik yol kendi arabamizla gidicz

1 Beğeni

Sana tavsiyem ayakkabı kullanma uzun yolculukta ayrıca sırt bölgesini destekleyecek bi yastık al yanına küçük boyutta çok rahat edersin