Reglime 2 gün kaldı 5 gün kala test yaptım negatif çıktı. Ama canım hala deli gibi yoğurt istiyor, yoğurtlu çorbalar yemek istiyorum sürekli
Yoğurtlu çorba ile bebeğin ne ilgisi var bilemiyorum fakat vakti zamanı gelince rabbim nasip ediyor ben onu anladım, bir buçuk yıl denedim , çatlatma iğnesi , aşılama , sonunda doktor olmuyor sizin tüp bebek demişti. O saatten sonra dünyam yıkıldı, vazgeçtim , rabbim 3 ay sonra mujdemi verdi şükürler olsun. Vazgecince ve zamanı gelince Rabbim en güzelini nasıl edicek, inanın
Allah gönlünüze göre versin Yoğurtlu şeylerle gebeliğim etkisi yok da adet dönemlerinde de hormonlar tavan olduğu için çeşitli gıdalara fazla fazla düşkünlük olabiliyor
Ya canım çok istiyor yoğurt ve yoğurtlu çorbaları, işte ayran falan. Regl döneminde başıma gelmesi hoşuma gitmedi açıkçası, keşke aşerme olsaydı onu demek istedim
Allah razı olsun teşekkür ederim
Pisboğaz oldum evlendiğimden beri aşerme midir diyorum ama yok aşerme de değil
Reglin gecikmesi daha sağlıklı sonuc verir 1 hafta gecikmeyle cikmadi 9 gün grcikince idrarda cikti
Muhtemelen regl olurum ağrılarım çok var, bel kasık, olurum yani net
Rabbim sanada nasip etsin stres yapma vakti gelince geliyor
Ahahah ne zaman evlendin bilmem ama hikaye o kadar tanıdık geldi ki ben 2023 29 ekimde evlendim 1 sene oldu diyim 7 aylık hamileyim 8 e döndü diyebilirim. Evlendiğimizde eşimde bende 15 kilo aldık yap ye yap ye. Hamilelikte kilo almadım öyle pek ama kilo ile gebe kaldım 95 kiloya kadar çıkmıştım dikkat et hamilelik düşünüyosan . Öyle arada grcikmelerim oldu hamile sandım canım nasıl tatlı istiyodu hormonlardan
@Şüşko canınız sağ olsun yeter ki, aşerdiğin günlerde gelecek inşaAllah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin lütfen mümkün olduğunca rahat olmaya çalış
Sırf canınız yoğurtlu bir şeyler istedi diye mi hamile olduğunuzu düşündünüz erken test yaptınız? Bence çok takıntı yapmayın. Adet belirtisi ve gebelik belirtisi benzeyebilir ancak her belirtiye hamileyim diye düşünmeyin yıpranırsınız.
Sırf canım yoğurtlu şeyler istiyor diye yapmadım, canım her şeyi istiyor diye yaptım şuan da yoğurtlara takığım diye belirttim.
Hayırlısı olsun ne diyim bende 6 kilo aldım 5. Ayıma giricem eşim de aldı bi 5 kilo kadar
Amin Allah razı olsun