Yeşil katı akıntı

Merhaba 11 haftalık gebeyim. Bir haftadır yeşil akıntım olmaya başladı katı katı geliyor endişelenmeli miyim bebeğin kalp atışına zarar verir mi önceki gebeliğimde kalbi durmuştu hep endişeliyim

Merhaba bendede yesil akinti vardi cok az enfeksiyon cikmisti fitil ve tek kullanimlik saşe kullandim geçti isterseniz bi doktora gidip idrar testi verin enfeksiyon olabilir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasit etsin insallah

Amin inşallah doktor fitil yazdı telefonla görüştüm ama bu akıntı bebeğin kalp atışını durdurmaz değil mi

Yok sanmam çoğu kadinda oluyor enfeksiyon asiri fazla ilerlemedikce zarari olmaz fitili kullaninca gecer geçmiş olsun bebegin kalp durması Bebeklere gebeliklerde yeterli oranda kan akımının olmaması Genetik sorunlar, anomaliler ya da bebekteki ciddi kalp hastalıkları gibi sorunlardan oluyor insallah tekrar yaşamazsınız sağlıkla gelsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canım gebelikte olması gayetten normal gebeligimin başından belli var bende dahada geçmedi ilaçlar kullandım fayda etmedi doğumdan sonra bakalım dedi doktor yüksek ilaç yazarsam çocuğa zarar verir dedi yani korkulucak bişey değil o enfeksiyon başlangıci

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart: