Yeşil akıntı ‼️

Merhaba arkadaşlar 19 haftaya girdim yeşil akıntım vardı 2 hafta önce doktorum vajinadan almam gerek bir ilaç yazdı şuanda bir haftadır yokturdu ama.simdi geri gelmiş doktor enfeksiyon fln değil normal bişey gebelikte dedi ama koku yapıyor cuma günü tekrardan gidicem hastaneye ama.bunu kendim kesmem için bişey yapabilirmiyim.veya bebeğe zarar verirmi

Kokulu yeşil akıntı bence enfeksiyon. En kısa sürede doktora gitmeni tavsiye ederim. Bu mutlaka tedavi edilmesi gereken bir durum bence.

Ama enfeksiyon demedi ilaç yazdi bir hafta kullandım kesti Ztn şimdi geri başladı az az geliyor cuma günü randevum.var.tekrardan soylucem

Hangi ilacı kullandınız?

Genital mantar sebebi olabilir kasinti varsa

İdrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik kullanmak bebeğe zarar verir mi ?

Benim öyleydi doktor fitil yazıp gönderdi geçmedi en son acilde kan ve idrar verdim kendi isteğim üzerine enfeksiyon yüksek çıktı doktor wincef antibiyotik yazdı kremle fitil maslaah 2 günden öyle kesildi çok memnun kldim şimdi akntm beyaza döndü

Ne kadar sürdü bende fitil kullandim kesmişti geri geldi şimdi bide kaşıntı yanma oluyor

Fayda zarar değerlendirmesine göre doktorunuz reçete ederse kullanılabilir, bazı doktorlar fitil de tercih edebiliyor

1 Beğeni

Bende beyaz geliyordu enfeksiyon dediler baya yoğunlaşma olunca doktor fitil verdi etkisi olmadı.simdi sefaf yapışkan halinde geliyor 39 hafta 2 günlüğüm