Yeşil akıntı

Kızlar lütfen bakarmisiniz yeşil akıntım oldu az demin sulu bi şekilde hafiften kokulu 23 haftalık hamileyim korkuyorum tehlikeli bi durummu acaba

@Ayçaaa merhaba büyük ihtimalle enfeksiyon olabilir

1 Beğeni

Bebeğime bi zararı olurmu acaba

Bi doktora görünmenizi tavsiye ederim enfeksiyon dur yüksek ihtimalle

1 Beğeni

@Ayçaaa doktora gitmenizde fayda var çünkü önemli bir enfeksiyon ise bebeği etkiler

1 Beğeni

Teşekkür ederim bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim yardımınız için​:smiling_face:

2 Beğeni

@Ayçaaa rica ederim :smiling_face_with_three_hearts: geçmiş olsun Allahım bebişi korusun size de şifa versin :palms_up_together:t2::hugs:

1 Beğeni

Allah razı olsun çok teşekkür ederim​:kissing_heart::heart:

1 Beğeni

Perşembe mutlaka gideceğim çok teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Benimde yesil di cok yogundu benim doktora gorundum fitil verdi 3 gunde kesti şükür olmuyorum artik enfeksiyon cok kötüydü gecmis olsun simdiden :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni
  1. Hafta da başlamıştı bende. Doktorumun bir kac kez gazli bezle temizledi ama gecmeyince fitil kullandim. 3. Gun kesilmişti.
1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah bendede işe yarar ya çok kötü birşey gerçekten

Arada geliyodu benimde bugün baya gelmiş ilk başlarda geçer dedim geçmedi ama çok sık gelmiyo

Geçmiş olsun. Normalde mantar beyaz peynirimsi olur. Yeşil akıntı için mutlaka ilaç kullanmalısın ve ihmal etme. Bende bitmişti tekrarladı.Ve eşinede geçmiş olabilir.

Teşekkür ederim yardımınız için :smiling_face::smiling_face:

Bebeğe bi zararı varmı acaba?