Yenilmicek şeyler

Şey ben hibiskuslu meyvesuyu içtim 1bardak sonra araştırdım hamilelikte icilmiyor düşüğe sebep olabilir yaziyodu endişelendim sizce bişey olur mu biraz korkutum 15haftalik hamileyim​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Birşey olacağını zannetmiyorum ama bir daha tüketmezsen iyi olur ayrıca bitkisel içecekler konusunda kullanmadan doktoruna danışırsan senin için daha iyi olur :heart_eyes:

1 Beğeni

Aslında çok dikkat ediyorum marketten aldım içeriğine bakmak sonradan aklıma hibiskus hakkında hiç bilgim yoktu ilk hamileligim biraz korktum ama teşekkür ederim biraz rahatladım :blush:

1 Beğeni

Rica ederim canım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah​:heart_eyes:

1 Beğeni

Bende bilmeden arveles içmiştim korkma allahın izniyle bişi olmaz

1 Beğeni

Muhtemelen içinde etkileyecek kadar Hibiskus yoktur kendini iyi hissediyorsan bir daha dikkat edersin :blush: ben daha önce pek sık yemediğim, içmediğim bir şeyse emin olmak için önce bakıyorum güvenli mi diye. Bazen düşünemeyebiliyoruz

1 Beğeni

Ben de güvem meyvesi suyu içmiştim doğal ev yapımı meyve suyu içiyim sağlıklı olur dedim bir baktım kii güvem hamilelikte tütetilmemesi gerekiyormuş bi daha da içmedim ama az miltarda olduğu için bir şey olmaz diye düşünüyorum bu tarz şeyleri bilmeden içsek bile… bardak bardak günlerce içerseniz o zaman zararını görürsünüz tek seferden sanmıyorum ki bir şey olsun hamile olduğumuzu öğrenmeden önce kimbilir neler yedik içtik :see_no_evil: öğrenince insan huylanıyor tabi ki her şeyden

2 Beğeni

Teşekkür ederim ben baya dikkat ediyorum bide hamilelikte bir sürü duygu ve düşünce fazla fazla kafada dönüyo galiba :sweat_smile:

Bir bardak içmeyle bir şey olmaz birde karışım olarak icmissin korkma rahat olabilirsin canim

1 Beğeni