Yenidoğanla bir gününüz nasıl geçiyor?

Merhaba hanımlar Yenidoğan bebislerinizle bir gününüz nasıl geçiyor belli bir rutin oluşturan varmı? Hadi paylaşım :heart_eyes:

Daha çok kucağa alistiriyorum bu zamanı bı daha gelmez

2 Beğeni

Yenidoğanla rutin oluşturmak çok zor günü gününe tutmuyor. Bi gün gece iyi uyuyor ertesi gün uyumuyor. Bazen gündüZ çok sakin oluyor bazen çok huysuz. Ama genelde 8 gibi kalkıyor her sabah üzerini değiştiriyorum. Onunla konuşuyorum, sesim eğlenceli çıktıkça o da sanki hissediyor çırpınıyor, kollarını oynatıyor. Gece de 12 den önce kolay kolay uyumuyor. Geceleri hiç konuşmuyorum ve sadece gece lambasını yakıyorum. Yatarak emziriyorum ki uykuya dalması kolay olsun. Geceleri 2,5 saatte bir kendisi kalkıyor ama bazen anı anına tutmuyor işte. Bazen sabah ezanından sonra uyumuyor. Banyoyu ilk baş sevmemişti ama artık seviyor 3 güne bir yıkıyoruz. Babasının kalbinin üzerinde uyumayı çok seviyor. Ben avutamadığım zaman babası devralıyor hemen onda sakinliyor

@Zeyneppp kaç günlük bebisiniz​:joy:

22 günlük

Kesinlikle zor bende hala oturtamadim bizde 36 günlük olduk sabah kalkınca hem acıkmış oluyor gazi altına yapmış olması burun tıkanıklığı hepsi aynı anda oluyor bı karmaşa içinde sıraya koyamıyorum önce emzirsem altı öyle kaldığı için pişik oluyor yine ağlıyor gazını çıkarsam acliktan ağlıyor sabahları resmen ağlayarak geçiriyorum en sonunda eşime vermiyorum sakinlesiyor. Ama Gündüz ve geceleri rahatız.

1 Beğeni

Ya arkadaşlar benim bebeğim her mama yediğinde ishal acaba neden

Bende emziriyorum mama vermiyorum her beslenmeden sonra mutlaka yapıyor ve çok sulu