Kızlar birkaç kere Eylül burnundan çıkardı sütü, sonra ağzından çıkardı.
Burnundan kusması normal mi ?
Siz de yaşadınız mı ?
Kızlar birkaç kere Eylül burnundan çıkardı sütü, sonra ağzından çıkardı.
Burnundan kusması normal mi ?
Siz de yaşadınız mı ?
Ben oglumda yasadim normal korkma yatili kaldigi icin oyle oluyo cogu zaman ama dikkatsiz birakma bogulma ola bilir ayni anda oldugu zaman
Yok, yatılı şekilde öyle kusmuyor zaten. Doyduktan sonra omzuma alıp gazını çıkartırken oldu birkaç kere. Korkulmayacak bir durum olmasına sevindim. Teşekkür ederim @Medisim
Rica ederim bilmediklerimizi oyrenmek guzel bende bilmediklerimi oyreniyorum sayanizde
Bizim hep anasından emdiği süt ağzindan geliyor. Ćok hızlı emdiği için burnundan gelmis olabilir mi?
@Cansu Çok hızlı emiyor evet yaa. Doktor da söyledi bunu hastanede mama denediklerinde. 7-8 dk.da mememdeki tüm sütü boşaltıyor artık maşallah. Önceden 20 dk kalırdı memede, şimdi bir saldırıyor mememe, gören günlerce emzirmedim sanar. 7-8 dk.da boşaltıyor. Bekle ki dolsun geri memem
Meme 40 dk’da dolarmış. Bebek uyusa uyansa zaten dolmuş olur. Yavaş emmesi için ne öneri sundular
Maşallah
@Cansu Hafif dik tutarak emzir dediler ama tınlamadı bizimkine. Ihlaya tıslaya yine hızlı emmeye devam ediyor Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
Emzirme öncesi emzik versen çenesi biraz yorulsa sonra memeni versen fayda eder mi acaba? Bebek de ne kadar hızlı emebilir ki? Bu konuda uzman değilim bu oneri ne kadar dogru olur bilmiyorum bir çocuk doktoruna sor istersen
@Cansu Emziğe alışır korkusu var Çocuk doktoruna götürdüğümüzde soracağım bakalım. Buraya da bilgi veririm
Benimkide bir kac kere kustu burnuna serum fizyolojik sıkıp aspire ediyorum her gun duzenli su an pek kalmadi şükür gerçi normal kusmalari da artmisti doktora götürdüm damla verdi takip edicem bakalım
Ortibebe ile mi yapıyorsun
Emziğe alışırsa ne olur?
Emzirmeden önce memeni biraz sağsan hızlı emmesi azalır mı?
Bazi cocuklar emzigi gec atar kullanmaz bazilarida inat olur benim oglan gibi 1 gecede atar bizimki 8 aylikdi disleri cikmisdi on yirtmisti disiyle ememiyodu kocam gece acik eczane arayip alana kadar bir xorlukla uyutdum sabahi bi daha emzik emmedi bizimkisi inatligindan
@Cansu Emziğe alışması hem ilerde bıraktırma açısından büyük problem olabiliyor hem de konuşma bozukluğuna yol açıyor. Bir de ben vicdanen kandırmış gibi hissediyorum
Valla az önce sağdım artık sütümü. Yine aynı problemi yaşarsam sütüm tazyikli geliyor diye düşüneceğim
İnanmam gerçekten mi? Ben de vicdanen kandırmışımı çok hissediyorum
Sütünü sağarken düşük derecede sağmalısın çünkü yüksek derecede sağım sütü tazzikliyormuş
@Cansu Evet evet, öyle yapıyorum canım. Dünden beri kusmadı burnundan bakalım
Emzirirken meme kanalına baskı uygulamak da süt gelişini yavaşlatır. Belki faydası olur
@Cansu Onu da deneyim arkadaşım. Teşekkür ederim