Yenidoğanda kan azlığı

arkadaşlar biz sünnet ettirecektik kandan test yaptırdık kan azlığı çıktı çook az ama benum de sütüm bayaa azaldı sağılmaktan bebek maması veriyorum sadece bazen süt oluyor 2 aylık oldu bu gün de , 3 ayına kadar kanı artar mı? bebek mamasıyla çok endişeliyim.Bir arkadaşım da başka hastane önerdi bana orda test yaptırın dedi onun bebeğine doğru dürüst bakəlmamış devlette ben test verdiğim yerde.Sizce artar mı kan bebek mamasıyla ?

2 Beğeni

Biberonu bırak bol bol emzir artar. 4. Ayda demir takviyesi kullanacakmışız. O zaman da artmaya başlar.

1 Beğeni

arkadaşım çok zorlandık ama hiç meme götürmedi hep redd etti.Ağlıyor ağlıyor yine meme götürmüyor sonra da sinirleniyor hiç mama da yemiyor mecvur sağıp verdim hep o yüzden azaldı:woman_facepalming:

2 Beğeni

Belki memene küsmüştür. Onu zorlamadan ten tene temaslar yapın sadece seni koklasın belki barışır. Eminim sen de çok üzülüp ağlamışsındır :pleading_face:

1 Beğeni

biberondan daha rahat ya onun için.Çok zorlandım evet doktor ağlasa da emzir dedi ama olmadl yine de bazen emiyor beni istiyor memedem emmese uyumaz böyle de oluyo bazen

1 Beğeni

Bak emmek için de çok hevesli, biberon yerine enjektör ile versen

1 Beğeni