Yenidoğan uyku

Anneler selam 36 günlük bebeğim akşam 8 den sonra sürekli kucakta uyuyor üç dört tane farklı yatağı var nereye koyarsan koyayım 10-15 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Gündüzleri sorun yok uyuyor her yerde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gece kucağımda uyuyor sadece aynı sorunu yaşayan var mı ya

Vallahi canım bebeğin ilk zamanları sana ihtiyaç duyuyor benimkide yanımda yatıyordu biraz tehlikeli ama başka yerde de uyumuyordu mecbur yanımda uyudu

Yanımda da uyumuyor direkt kucağımda göğsümde yatıyor bir hafta on gündür bu şekilde uyuyoruz. Çokta tehlikeli korkuyorum uyurken zarar vermekten

1 Beğeni

Çok doğru söylüyorsunuz bilemiyorum çözüm ne olmalı başına gelen arkadaşlarımız cevaplayacak tır :blush:

1 Beğeni

yalnız değilsin aynı sorunu yaşıyoruz bebeğim iki aylık hatta doktoruma ulaşmıştım akşamları gaz daha çok rahatsız edebiliyormuş akşam huzursuzluğu olabileceğini anne temasına ihtiyaçtan kaynaklanbileceğini söylemişti geçiyor biraz sabır kendisini güvende hissetmek istiyordur ılık banyo loş ortam ve ten teması bizi rahatlatıyor istiyorsan deneyebilirsin herkes bu evreleri yaşıyor​:face_holding_back_tears::pink_heart:

İnan sadece loş ışık ve göğüsüme yüz üstü uzatıyorum sadece öyle uyuyoruz geceleri yoksa hiç uyumuyor. İnsanı tedirgin ediyor bu durum uyurken ya üzerimdeb düşerse ya bişey olursa diye ama başka türlü de uyumuyor maalesef. :frowning: