Hanımlar herkese merhaba Yenidoğan için şampuan önerinizi rica ederim Çoğunluk mustela çok iyi diyor ama Dalin le arasinda çok kaldım Dalin kullanipta sorun yaşayan var mı yoksa herkes cidden mustela mı tercih ediyor
Merhaba ben iki çocuğuma da Dalin kullandım hiçbir yan etkisini görmedim şimdi bu bebeğime kullanıcam nasipse içinde şu var bu var diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum şu zamanda hangi firmaya itibar edilebilir ki sen aklına hangisi yatıyorsa onu al
Bende hep Dalin den yanaydim ama o kdr çok farklı yorumlar yapıyorlar ki çok arada kalmıştım Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Dalinden şaşmam kullanmadım ama bebeğime aldım kullanicam
Rica ederim
Eyup sabri tuncer in zeytinyagli bebek sampuanini aldim. Ilk bebegimde dalin kullanmistim sonra doktor cildi cok kuruttugunu soylemisti mustela onermisti. Bu bebegimde dedigim sampuani aldim simdilik memnunum
Ben oğlum için ecowell aldım alerji yaptı, bioderma aldım oda alerji yaptı sonra gitti la roche posay aldım oda öyle yaptı mustelada aynı şekilde en son gittim dalinin köpük şampuanını aldım oh bee dünya varmış dedim o iyi geldi vallahi şaka gibi bide köpük olduğu için daha kolay uygulanıyor
Ben sabamed serisi ni aldım bakım yağı cilt sütü şampuanı , burda bir anne dalinin çocuğuna alerji yaptığı nı yazmış tı, bir hemşire arkadaşımda bana uygun olmadığını söylemişti , bizler de dalinle büyüdük ama hangi eski şey eskisi kadar sağlıklıki her geçen gün eskileri değiştiriyorlar biliyorsun ki, ayrıca ben dalini alıp gerçek ten yüzümde denedim eskisi gibi göz yakmama özelliği yok bayağı yakıyor du
Dalini çocuk doktoru tavsiye etmemişti arkadaşıma canm o da mustelayi kullanmasını söylemişti içinde bir zararlı bir madde varmış galiba ondan kaynakli bizlerde dalinle büyüdük ama o eski kokusu bile yok artk bana göre
Evet göz yakmasını bende fark ettim
Ben doktora sormadım ancak iki çocuğumda kullandım alerji vs zararını görmedim tabi ki içeriği değişmişse bende başka markalara bakarım şimdilik bi tane aldım kullanmak nasip olursa görücem artık